Πάτησε… πόδι ο Φερέιρα

Να προλάβει τα χειρότερα θέλησε ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνάντηση που έκανε με τους έμπειρους παίκτες του ρόστερ ...

1'

Να προλάβει τα χειρότερα θέλησε ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνάντηση που έκανε με τους έμπειρους παίκτες του ρόστερ.

Η τραγική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες θορύβησε τους πάντες στην ομάδα, από διοικούντες μέχρι τεχνικό τιμ και παίκτες. Σε μια προσπάθεια να μην επαναληφθεί και στο μέλλον παρόμοια εικόνα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φρόντισε να χτυπήσει… καμπανάκι στους αρχηγούς, αλλά και κάποιους ακόμα έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Πρώτο μέλημα άλλωστε αποτελεί η είσοδος στο play off με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες, προκειμένου οι «πράσινοι» να διατηρήσουν τον … τίτλο του φαβορί για την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάθισε στο ίδιο τραπέζι με κάποιους από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, στους οποίους και ζήτησε να βγούνε μπροστά σε αυτή τη κρίσιμη καμπή και να αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα τα παιχνίδια που απομένουν, αλλά και τα play off.
Συγκεκριμένα, μέρος στην …. μίνι σύσκεψη πήραν οι Σισέ, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Σαριέγκι και Καντέ, οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ έδωσαν «όρκο» να οδηγήσουν το «τριφύλλι» στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ο Πορτογάλος τεχνικός όπως και όλοι οι φίλοι των «πρασίνων» περιμένουν από την ομάδα να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με διάθεση και πάθος.

Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή