Κοντά στην 4η θέση η Τότεναμ

Στους τρεις βαθμούς μείωσε τη διαφορά της η Τότεναμ από τη 4η θέση που δίνει ένα εισιτήριο...

Στους τρεις βαθμούς μείωσε τη διαφορά της η Τότεναμ από τη 4η θέση που δίνει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, μετά τη νίκη της με 3-2 απέναντι στη Στόουκ.

Σε ένα θεαματικό παιχνίδι με αρκετά γκολ, η Τότεναμ ξεπέρασε την ήττα με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 3-2 της Στόουκ. Ο… μοιραίος του «Μπερναμπέου», Πίτερ Κράουτς, άνοιξε το σκορ στο 11’, με τον Μόντριτς να κάνει το 2-0 στο 18’.

Ωστόσο, ο Εθέρινγκτον στο 27’ μείωσε για τους «πότερς», με τον Κράουτς να κάνει το 3-1 στο 34’ πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τζόουνς στο 41’.

Πλέον η Τότεναμ βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την 4η θέση και συνεχίζει να ελπίζει σε ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκόμες, Τσόρλουκα, Ντόουσον, Καμπούλ, Ασού Εκοτό (89’ Γκαλάς), Φαν ντερ Φάαρτ, Χάντλστοουν, Μόντριτς, Μπέιλ, Παβλιουτσένκο, Κράουτς
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Χουτ, Γουίλσον, Πέναντ (76’ Φούλερ), Ντέλαπ (76’ Ντιαό), Γουίλαν (76’ Γουάιτχεντ), Εθέρινγκτον, Γουόλτερς, Τζόουνς

Πηγή: onsports.gr