Άνετο πέρασμα για την Άρσεναλ

Στους επτά βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο μείωσε από τη κορυφή η Άρσεναλ...

1'

Στους επτά βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο μείωσε από τη κορυφή η Άρσεναλ, μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στη Μπλάκπουλ στο «Μπλούμφιλντ».

Από δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα προερχόταν η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, που την ανάγκασαν να απομακρυνθεί από τη κορυφή και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, πέρασε νικηφόρα από το «Μπλούμφιλντ» επικρατώντας με 3-1 της Μπλάκπουλ.

Από πολύ νωρίς οι «κανονιέρηδες», έδειχναν να καθαρίζουν τη νίκη, καθώς ένα τρίλεπτο, ήταν αρκετό για να τους δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά ο Ντιαμπί στο 18’ άνοιξε το σκορ, με τον Έμπουε να κάνει το 2-0 στο 21’.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Τέιλορ Φλέτσερ μείωσε σε 2-1 για τα «μανταρίνια» στο 52’. Ωστόσο, η ομάδα του Βενγκέρ, πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο 76’ με γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Πλέον οι Λονδρέζοι βρίσκονται επτά βαθμούς μακριά από τη κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, διατηρώντας τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Κίνγκσον, Κρέινι, Έβατ, Μπαπτίστ, Κάθκαρτ, Σάουθερν (82’ Φίλιπς), Άνταμ, Πάντσεον (87’ Κορνιλένκο), Τέιλορ Φλέτσερ, Βάρνεϊ (60’ Ριντ), Κάμπελ
ΑΡΣΕΝΑΛ: Λέμαν, Κοσιελνί, Σκιλασί, Κλισί, Έμπουε, Ντιαμπί, Φάμπρεγας (88’΄Ράμσεϊ), Νασρί (86’ Γκιμπς), Γουίλσιρ, Αρσάβιν (61’ Γουόλκοτ), Φαν Πέρσι

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή