Για το θαύμα Τότεναμ και Ίντερ

Με δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται το μενού των προημιτελικών του Champions League...

Με δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται το μενού των προημιτελικών του Champions League. Κοινό σημείο και στα δυο ματς είναι ότι υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Σάλκε-Ίντερ (5-2)

Η Σάλκε θέλει να ολοκληρώσει το θαύμα του Μιλάνου όπου επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 επί της Ίντερ και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League θέτοντας εκτός μάχης την ομάδα του Μάσιμο Μοράτι.

Εκτός πλάνων για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είναι ο τιμωρημένος Φαρφάν, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι στη θέση του μεσοαμυντικού.

Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές Ευρώπης, που προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Κιέβο Βερόνα, θα κυνηγήσει μία ακόμη μεγάλη ανατροπή μετά από αυτή που πέτυχε στο Μόναχο. Ο Λεονάρντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κίβου, αλλά επανέρχεται ο Λούσιο.

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης (0-4)

Η Τότεναμ προέρχεται από νίκη με 3-2 επί της Στόουκ και παρά το βαρύ 4-0 του «Μπερναμπέου» θα πολεμήσει προκειμένου να πετύχει μια απίστευτη ανατροπή.

Ο Χάρι Ρέντναπ δεν υπολογίζει στη βοήθεια του τιμωρημένου Κράουτς, αλλά ετοιμοπόλεμος είναι ο Λένον, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενδεκάδα των «σπιρουνιών» λόγω… αδιαθεσίας λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα.

Η «βασίλισσα» που έκανε επιβλητικό πέρασμα από το «Σαν Μαμές» απέναντι στην Μπιλμπάο με 3-0, θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Πέπε και τους Ντιαρά, Γκάγκο και Λεόν, αλλά στην αποστολή επιστρέφει ο Μπενζεμά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι.