Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα play off

Μετά την οριστική τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τη διαδικασία των play off, οι Θεσσαλονικείς έρχονται τελευταίοι στη σχετική βαθμολογία!

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα play off
1'

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών η απορία όλων ήταν το από πού θα «κοπούν» οι συγκεκριμένοι πόντοι για τον «δικέφαλο του Βορρά». Από την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος; Από την ειδική βαθμολογία των play off; Από τη βαθμολογία της επόμενης χρονιάς; Εν τέλει, μετά και από την εκδίκαση της έφεσης που άσκησαν οι Θεσσαλονικείς, έγινε γνωστό πως οι τρεις βαθμοί αφαιρούνται από τη βαθμολογία των PlayOff.

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ από ισόβαθμος στην κορυφή με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, κατρακυλάει στην τελευταία θέση. Αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς με τα μέχρι τώρα δεδομένα είχαν 4 βαθμούς, από τη στιγμή όμως που τους αφαιρούνται οι 3 πηγαίνουν στον 1 κι έτσι έρχονται τέταρτοι στον πίνακα. Ο Παναθηναϊκός κι ο Αστέρας ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή με 4, ενώ τους ακολουθεί με 3 ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η βαθμολογία των playoffs:

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η
1 Αστέρας Τρίπολης 2 4 1 1 0
2 Παναθηναϊκός 2 4 0 2 0
3 Ατρόμητος Αθηνών 2 3 0 1 1
4 ΠΑΟΚ 2 1 0 2 0

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή