«Ναρκωτικό είναι κι ο ΠΑΟΚ»

Παρόμοια γραμμή με αυτή του Παναθηναϊκού κράτησε κι ο ΠΑΟΚ στην απολογία του στην ΕΠΟ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.

Από τα… highlights της απολογίας του ΠΑΟΚ, ήταν η συζήτηση για το περιβόητο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του στο ΟΑΚΑ. Αυτό ανέγραφε «Η μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα», με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να αναφέρει πως το πανό έγραφε για μετακίνηση κι όχι διακίνηση, ενώ υπογράμμισε πως για τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά», ο ΠΑΟΚ είναι το ναρκωτικό τους! Μάλιστα, σημείωσε πως με ενέργειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το πανό κατέβηκε και όταν αναρτήθηκε ξανά δεν ήταν ευδιάκριτο.

Από εκεί και πέρα, για τα επεισόδια ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Η ευθύνη των ομάδων είναι απ' την άφιξή της αποστολή τους και μετά. Για τα περιστατικά πριν δεν μπορεί να ευθύνεται. Η εικόνα στο γήπεδο ήταν όπως έπρεπε, σαν γιορτή. Άλλωστε υπάρχουν και πολλά δημοσιεύματα (τα οποία και κατέθεσε) που αναφέρονται στην άψογη ατμόσφαιρα του τελικού. Συνομολογούμε πως δεν προκύπτει από πουθενά κατηγορία για εκτεταμένα επεισόδια».

Διαβάστε επίσης:
ΠΑΟΚ: «Δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια»