Super League: Τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της νέας σεζόν

«Αιώνια» θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από ποιο γύρο πέφτουν στην... μάχη του Europa League, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Super League: Τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της νέας σεζόν
1'

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον στα play offs της Super League, όπου Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης πάλεψαν για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της νέας αγωνιστικής διάρκειας με μεγάλο κερδισμένο το «τριφύλλι» που άφησε πίσω του τον «Δικέφαλο» και θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Champions League.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου τερμάτισαν στην πρώτη θέση των play offs και στις 29-30 Ιουλίου θα... πέσουν στην «μάχη» του γ' προκριματικού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με αρχικό στόχο την πρόκριση στα play offs και εν συνεχεία στους ομίλους, όπου ήδη βρίσκεται ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στα «εισιτήρια» του Europa League, ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο πρώτος σύλλογος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διοργάνωση, μια και η 4η θέση στα play offs τον... αναγκάζει να εκκινήσει τη νέα σεζόν από τον β' προκριματικό, ενώ απ' την επόμενη φάση θα εκκινήσει ο Ατρόμητος και στα play offs θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Συνοπτικά τα ελληνικά «εισιτήρια»

Ολυμπιακός

Όμιλοι Champions League

Παναθηναϊκός

γ’ προκριματικός Champions League

ΠΑΟΚ

play offs Europa League

Ατρόμητος

γ’ προκριματικός Europa League

Αστέρας Τρίπολης

β’ προκριματικός EuropaLeague

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή