Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Champions League!

Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έγιναν γνωστοί οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η νίκη της Κοπεγχάγης την έφερε τελικά στη λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού, με το «παζλ» να έχει συμπληρωθεί. Οι «πράσινοι» δεν πήραν τα… δώρα που περίμεναν από διάφορα πρωταθλήματα όπως αυτό της Γαλλίας ή της Κύπρου και πλέον γνωρίζουν ποιες είναι οι ομάδες που μπορούν να βρεθούν στον δρόμο τους στα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Δανία, η Κοπεγχάγη έχανε στο ματς που έδινε με την Οντένσε και στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού ήταν η Ντνίπρο από την Ουκρανία. Ωστόσο, έγινε η ανατροπή και η Κοπεγχάγη νίκησε, για να μπει στη λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, απομένει να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει στην Κύπρο με τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που τελικά συνεχιστεί ο αγώνας από εκεί που διεκόπη και η ΑΕΛ πάρει τη νίκη και τον τίτλο, θα στείλει τον ΑΠΟΕΛ στους πιθανούς αντιπάλους καθώς έχει καλύτερη βαθμολογία από την Μπεσίκτας, που θα «πέσει» στους ανίσχυρους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο και οι Τούρκοι είναι μέσα στην πεντάδα των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού:

Ζενίτ 73.899
Λιλ 45.300
Κοπεγχάγη 45.260
Σταντάρ 38.260
Μπεσίκτας 34.340