Έβαλε φωτιά η Άρσεναλ

Τη νίκη με 1-0 πήραν οι «κανονιέρηδες» στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας την Τσέλσι για τα

1'

Τη νίκη με 1-0 πήραν οι «κανονιέρηδες» στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας την Τσέλσι για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Μπορεί η Άρσεναλ να μην διεκδικεί πλέον τον τίτλο, καθώς σε κάποια φαινομενικά εύκολα παιχνίδια, έκανε τις γκέλες και έμεινε πολύ πίσω στην βαθμολογία.
Αυτό δεν ήταν αρκετό όμως για να μην της δώσει κίνητρο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αρσέν Βενγκέρ, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει τους «κόκκινους διαβόλους» και τα κατάφερε, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 1-0.
«Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Άαρον Ράμσεϊ στο 56’, όταν μετά από πάσα του Φαν Πέρσι, με ωραίο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στη γωνία των διχτύων του Φαν ντερ Σάαρ.

Πλέον η Άρσεναλ μείωσε στους έξι βαθμούς από τη κορυφή, ωστόσο ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να βρεθεί μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Την επόμενη αγωνιστική οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούν την Τσέλσι και εκεί αναμένεται να κριθεί και ο πρωταθλητής για τη φετινή σεζόν, καθώς όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Κοσιελνί, Ντζουρού (69’ Σκιλασί), Κλισί, Νασρί (46’ Αρσάβιν), Γουόλκοτ (78’ Έμπουε), Ράμσεϊ, Σονγκ, Γουίλσιρ, Φαν Πέρσι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: Φαν ντερ Σάαρ, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Φάμπιο, Άντερσον (55’ Βαλέντσια), Παρκ, Κάρικ (85’ Όουεν), Νάνι, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ (74’ Μπερμπάτοφ)


Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή