Ακόμα σκοράρουν Λεβερκούζεν και Βέρντερ

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην «Μπάι Αρένα» όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στη Βέρντερ Βρέμης.

Ακόμα σκοράρουν Λεβερκούζεν και Βέρντερ
1'

Τους πρώτους της βαθμούς έχασε η Λεβερκούζεν στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 3-3 εντός έδρας απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης μένοντας ωστόσο στην πρώτη θέση, με ένα παιχνίδι παραπάνω όμως.

Στο 17΄οι «ασπιρίνες» άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Γεβντάι. Η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της αναμέτρησης με τον Μπαρτέλς να φέρνει το ματς στα ίσια.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ντι Σάντο έκανε την ανατροπή για τους «πράσινους» για να έρθει η άμεση αντίδραση από τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν με τον Καλχανόγλου στο 63'.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σον έκανε τη νέα ανατροπή για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν στο 85' με γκολ του Πρεντλ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Γεβντάι, Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπένις, Κάστρο, Μπέντερ (68' Ράιναρτζ), Μπελαράμπι, Οζτουνάλι (61' Σον), Καλχανόγλου, Κίσλινγκ (90' Ντρμιτς).
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Φριτζ (82' Μπους), Πρεντλ, Λουκίμια, Γκαρσία, Γκαλβέζ, Γιουνούζοβιτς, Μπαρτέλς, Ελία (78΄ Πέτερσεν), Ντι Σάντο, Σέλκε (71' Χαΐροβιτς).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή