Μποϊκοτάζ μετεγγραφών για Ίντερ!

Φαίνεται πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ιταλία, θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο μετεγγραφικό παζάρι,

Φαίνεται πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ιταλία, θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο παζάρι των μετεγγραφών, αφού οι «μικρές» ομάδες απειλούν την Ίντερ με… μποϊκοτάζ!

Η Ίντερ μαζί με τις Μίλαν, Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι χάνουν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό από τον τρόπο διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και θέλουν μεγαλύτερο μερίδιο από την «πίτα», κάτι που βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετες τις υπόλοιπες ομάδες!

«Το μέρισμα από τη διοργανώτρια αρχή θα μοιραστεί στη μάχη της μετεγγραφικής αγοράς επειδή οι ‘μεγάλοι’ σύλλογοι θα αγοράζουν ο ένας από τον άλλον», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Ερνέστο Παολίλο.

«Δεν είναι αλήθεια πως τα πέντε ‘μεγάλα’ κλαμπ είναι ενάντια στους οπαδούς των υπολοίπων ομάδων αλλά ενάντια στα κριτήρια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν είναι σωστά!», πρόσθεσε.

«Για παράδειγμα αν παίζει η Ίντερ με την Κιέβο και υπάρχουν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές, το ποσό από τα έσοδα της τηλεοπτικής μετάδοσης μοιράζεται σε όλες τις ομάδες, χωρίς να ληφθεί υπόψη το τι ομάδα είναι ο θεατής», κατέληξε ο Παολίλο και πλέον φαίνεται πως θα έχουμε «μάχη» στο Καμπιονάτο με τις «μικρές» ομάδες να απειλούν πως δεν θα πουλήσουν κανένα παίκτη!

πηγή: onsports.gr