Ζ. Φερέιρα: «Κουρασμένοι πνευματικά»

Για σωματική αλλά και πνευματική κούραση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη...

Για σωματική αλλά και πνευματική κούραση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «τριφύλλι» και υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει επηρεαστεί από τα όσα γίνονται, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει τις πραγματικές τις ικανότητες στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.
«Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες. Μαθηματικά μπορούμε να βγούμε πρώτοι στα play off. Ο δρόμος της ομάδας και του συλλόγου ήταν δύσκολος τους τελευταίους μήνες, δε θα επαναλάβω πράγματα που όλοι γνωρίζουν. Αυτά επηρέασαν στο να βγάλουμε από τους παίκτες τη διάθεση αλλά και να τους αφαιρέσουμε την κούραση που έχουν», ήταν τα πρώτα λόγια του 64χρονου προπονητή.

Ο Φερέιρα δήλωσε ακόμα πως:
«Δε θέλω να αναφερθώ σε αυτά που γράφονται. Ήθελα να μιλήσω για τη δουλειά που κάνουμε εμείς μέσα στην ομάδα, μια ομάδα ενός συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός που είχε υποχρεώσεις στο Champions League και έδινε δύσκολα παιχνίδια στη διάρκεια της χρονιάς. Χάσαμε όμως αυτά που πρέπει να έχει η ομάδα στο μυαλό της για να πάρει τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει σημαντική κόπωση, αλλά έχει και έμπειρους παίκτες».

Onsports.gr