Χωρίς Ροναλντίνιο, Κακά και Ζιλμπέρτο η Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα

Δύο από τα μεγαλύτερα «αστέρια» του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, οι Ροναλντίνιο και Κακά, δεν συμπεριλαμβάνονται...

Δύο από τα μεγαλύτερα «αστέρια» του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, οι Ροναλντίνιο και Κακά, δεν συμπεριλαμβάνονται, όπως αναμενόταν άλλωστε, στην προεπιλογή της εθνικής ποδοσφαίρου της χώρας για το Κόπα Αμέρικα. Εκτός από τους δύο άσσους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ούτε και ο Ζιμλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού, δεν είναι στη λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού της «Σελεσάο», Μάνο Μενέσες, για τα φιλικά του Ιουνίου με Ολλανδία (4/6) και Ρουμανία (7/6).

Από τη λίστα των 28 παικτών ο Μενέσες θα επιλέξει την αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη διοργάνωση που θα γίνει στην Αργεντινή τον Ιούλιο, από τις 3 έως 24 Ιουλίου.

Αναλυτικά η αποστολή της «Σελεσάο»:

Τερματοφύλακες: Βίκτορ (Γκρέμιο), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Φάμπιο (Κρουζέιρο).

Αμυντικοί: Λούσιο, Μαϊκόν (Ίντερ), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), Νταβίντ Λουίς (Τσέλσι), Λουιζάο (Μπενφίκα), Αντρέ Σάντος (Φενέρμπαχτσε), Ντάνιελ Άλβες, Αντριάνο (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Λούκας (Σάο Πάουλο), Λούκας Λέιβα (Λίβερπουλ), Ελάνο (Σάντος), Ελίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ενρίκε (Κρουζέιρο), Ζάντσον (Σαχτάρ), Ραμίρες (Τσέλσι), Σάντρο (Τότεναμ), Τιάγκο Νέβες (Φλαμένγκο), Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Επιθετικοί: Αλεξάντρε Πάτο, Ρομπίνιο (Μίλαν), Νέιμαρ (Σάντος), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ).