Τζόρβας: «Όλοι ευθύνονται»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλους για τον Παναθηναϊκό με τον Αλέξανδρο Τζόρβα μιλώντας στην κάμερα του Onsports

Η σεζόν ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλους για τον Παναθηναϊκό με τον Αλέξανδρο Τζόρβα μιλώντας στην κάμερα του Onsports να τονίζει πως ευθύνονται άπαντες στο «τριφύλλι».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του επετειακού ρολογιού για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άγιαξ, ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για την φετινή χρονιά των «πρασίνων».
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν κατά κύριο λόγο την ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, σχολιάζοντας ωστόσο πως άνθρωποι που είναι ή ήταν στην ομάδα φέτος έχουν το δικό τους μερίδιο στην αποτυχία.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως πλέον ο στόχος για τη νέα περίοδο είναι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Champions League, μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών, ενώ για το δικό του μέλλον σχολίασε πως είναι παίκτης του «τριφυλλιού» και πως δεν σκέφτεται τη μεταγραφή από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Για το τι γεύση αφήνει η φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό, μετά και την πρωτιά στα play off:
«Κανένας από εμάς δεν είναι περήφανος για τη φετινή σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις επιτυχίες, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις και να παίρνεις Πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, θα θεωρήσουμε μια μικρή επιτυχία τα play off, αυτή είναι η πραγματικότητα με βάση το πώς ξεκίνησε ο πρώτος γύρος των play off και το πως τελείωσε. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για τον σύλλογο και από εκεί και πέρα στις 28 Ιουλίου θα έχουμε ένα παιχνίδι που θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να βάλουμε την ομάδα στους ομίλους».

Για το αν είναι ένας ή πολλοί οι λόγοι που η χρονιά δεν πήγε καλά για το «τριφύλλι»:
«Το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης βαραίνει πάντα τους παίκτες. Από εκεί και πέρα, όμως νομίζω ότι όλοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους και όλοι έχουν τις ευθύνες τους για τη φετινή σεζόν. Από άτομα τα οποία είναι στην ομάδα αυτή την στιγμή που μιλάμε και άτομα τα οποία απουσιάζουν από την ομάδα. Νομίζω ότι ο καθένας έχει βάλει και ένα μικρό λιθαράκι ώστε να μιλάμε για αποτυχημένη σεζόν».

Περισσότερα στο Onsports.gr