1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE

Αθλητικές δραστηριότητες σε πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στις 18 και 19 Ιουνίου...

Στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Λάδωνα ποταμού, στη Δάφνη Καλαβρύτων, θα λάβει χώρα το 1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE, στις 18 και Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα διήμερο αθλητικών, ορεινών δραστηριοτήτων (ποδηλασία και τρέξιμο) κοντά στη φύση που διοργανώνουν η ECO ACTION και το ΒΙΚΕ EXPERT.

Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας απευθύνονται τόσο σε αθλητές όσο και σε απλούς χομπίστες- φίλους των ορεινών δραστηριοτήτων και θα λάβουν χώρα την Κυριακή 19/6.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει ακόμη και σε αρχάριους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία μοναδική εμπειρία και να έρθουν σε επαφή με την άθληση μέσα στο φυσικό περιβάλλον.

Ειδικά για όσους θέλουν να έχουν μία πρώτη γνωριμία με την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει διαμορφωθεί η αντίστοιχη κατηγορία (FUN).

Πέρα από τους αγώνες, το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει μία σειρά αθλητικών- ψυχαγωγικών events που θα πραγματοποιηθούν στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Λάδωνα ποταμού . Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως rafting, flying fox, τοξοβολία και να ζήσουν το μεγαλείο της φύσης και του αθλητισμού.

Για πληροφορίες και online δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το http://www.mtbxpert.gr/