Τα «λαβράκια» του Φερέιρα από την Πορτογαλία

Από την Κυριακή (19/06) έχουμε γράψει το ενδιαφέρον των πράσινων για τον...

1'

Από την Κυριακή (19/06) έχουμε γράψει το ενδιαφέρον των πράσινων για τον Φουτσίλε της Πόρτο. Αμυντικός που παίζει στα άκρα με δυναμισμό στο παιχνίδι του. Καλή αλλά όχι φθηνή περίπτωση. Ο καταιγισμός ονομάτων θα συνεχιστεί, αν και έχουμε την αίσθηση πως ακόμη, κανένα δεν κοιτούν σοβαρά οι πράσινοι. Μέχρι να φύγει ο Σισέ, όλα όσα γράφονται και κυκλοφορούν από τους μάνατζερ, είναι σε φιλολογικό επίπεδο.

Με αυτό κατά νου, ας δούμε μερικούς από τους παίκτες που έχουν προταθεί και υπό προυποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν το τριφύλλι. Εννοείται πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία και σχετικά γνώριμοι του Φερέιρα.

Δύο αστεράκια έχει η Ρίο Άβε, ομάδα που έκανε εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στους Μπρούνο Γκάμα και Γιαζάλντε. Αμφότεροι επιθετικοί, μαζί έβαλαν 14 γκολ και έδωσαν 12 ασίστ. Ο Μπρούνο Γκάμα είναι Πορτογάλος, 24 ετών, το συμβόλαιο του λήγει και σε κάθε περίπτωση δεν έχει υψηλό κασέ. Απλώς έχει μπει στο στόχαστρο των μεγάλων της χώρας και δύσκολα θα φύγει από την πατρίδα. Ακούστηκε πως τον θέλει η Πόρτο.

Διαβάστε περισσότερα στο: theplayer.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή