Και επίσημα στην Τσέλσι ο Βίλας-Μπόας!

Η Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της...

Η Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της με την οποία αναφέρει ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αποτελεί το νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής, μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά με την Πόρτο με την οποία κατέκτησε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Πορτογαλίας και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είχε εργαστεί και το παρελθόν στους «μπλε» του Λονδίνου ως μέλος του τεχνικού τιμ του Ζοσέ Μουρίνιο

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Τσέλσι με ευχαρίστηση ανακοινώνει ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα.

Ο Αντρέ ήταν ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς προπονητές στο ποδόσφαιρο σήμερα και έχει ήδη επιτύχει πολλά σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Η φιλοδοξίες, η καθοδήγηση και η αποφασιστικότητά του ταιριάζουν με της Τσέλσι και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό τις οδηγίες του, η ομάδα θα φτάσει σε σπουδαιότερα αποτελέσματα στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις

Ο Αντρέ θα φέρει την προπονητική του εμπειρία πίσω στην ομάδα που του είναι ήδη οικεία, έχοντας εργαστεί σε αυτή για τρία χρόνια. Πάντα η Τσέλσι τον είχε σε υψηλή εκτίμηση και όλοι εδώ ανυπομονούν να τον καλωσορίσουν πίσω και να εργαστούν μαζί του».