Απολύσεις και διαθεσιμότητες…

Στις απολύσεις δύο υπαλλήλων και στη διαθεσιμότητα τριών διαιτητών, προχώρησε το Δ.Σ. της ΕΠΟ

2'

Στις απολύσεις δύο υπαλλήλων και στη διαθεσιμότητα τριών διαιτητών, προχώρησε το Δ.Σ. της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής (24/6) μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για το «κύκλωμα» των στημένων αγώνων

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι Ανδρέας Καραγκιόζης και Γιάννης Παπαδόπουλος «ξηλώθηκαν» από τις θέσεις που κατείχαν, ενώ μπήκαν στο… ψυγείο οι διαιτητές Δημήτρης Καλόπουλος, Θανάσης Γιάχος, Χρήστος Σφήκας οι οποία σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων. Και οι τρεις ρέφερι κινδυνεύουν πλέον να μείνουν εκτός πινάκων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα στο Δ.Σ αποφασίστηκε να συνεδριάσει τη Δευτέρα η Εκτελεστική Γραμματεία για τα υπόλοιπα πρόσωπα ( Γιώργος Γεωργιάδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος), που αναφέρονται στο πόρισμα της Εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου.

«Ελήφθη απόφαση, αλλά όχι για θέματα δικογραφίας. Μην μπερδέψουμε τα θέματα για τους ανθρώπους αυτούς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, προσθέτοντας: «Στόχος της ΕΠΟ, ως θεσμική αρχή, είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Παράλληλα, πρέπει να μελετήσουμε τη δικογραφία και τις διώξεις και να προχωρήσουμε από τη Δευτέρα στη σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας για τα υπόλοιπα θέματα. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ζητήσει τη δικογραφία από την κα Ράικου και θα επιληφθεί άμεσα των πειθαρχικών θεμάτων».

Ερωτηθείς για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιώργο Γεωργιάδη, τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται στη δικογραφία, απάντησε: «Διάβασα τα ονόματα αυτά και θα ήθελα να επιφυλαχθούμε μέχρι τη Δευτέρα. Πρέπει να τα ταυτοποιήσουμε για να μη γίνει κάποιο λάθος σε αυτή τη σοβαρή υπόθεση».

Ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ομοσπονδίας παραδέχθηκε την ύπαρξη της συνομιλίας του με τον Αχιλλέα Μπέο που υπάρχει στη δικογραφία, ο οποίος του ζήτησε την εξαίρεση του διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη από τους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου.

«Θα κάνω το σχόλιο. Θέλω πρώτα να πω ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα μέχρι το βαθμό της ισοβίου κάθειρξης. Ας ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα και φυσικά να ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα. Ως προς τη συνομιλία, εγώ μιλάω με πάρα πολλούς παράγοντες. Θα ήθελα να πω με όλους τους παράγοντες και όλοι έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ως προς το «υποδεικνύει», είδατε την απάντησή μου. Ας πάμε λίγο, όμως, στη μεγάλη υπόθεση. Αν θέλετε να πείτε για μένα, πείτε το, αλλά να πάμε στη μεγάλη υπόθεση».

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League και τα πλέι οφ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για έναρξη των πλέι οφ της Football League παρουσία τόσο του ΟΦΗ όσο και των Τρικάλων

Περισσότερα στο www.onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή