Πατέρας, Μάκης για τις κασέτες!

Νέος διάλογος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη (Α) και του Νικόλα Πατέρα (Β), οι οποίοι αναφέρονται σε...

3'

Νέος διάλογος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη (Α) και του Νικόλα Πατέρα (Β), οι οποίοι αναφέρονται σε Μαρινάκη, Μπέο, Πιλάβιο και Κούγια με αφορμή το σκάνδαλο του «κασέτα gate».

Αναλυτικά:

Εισερχόμενο από το Νίκο Πατέρα (Β) στο Μάκη Ψωμιάδη (Α).
Έναρξη: 13:47 (22.03.2011)
Α: Έλα γίγαντά μου! Τι έγινε; Τους γα…
Β: Ε, κοίτα, με ρώτησε ο άνθρωπος, του λέω: «Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω.» Μου λέει: «Για το θέμα του Ισραήλ τι είναι η γνώμη σου;», λέω: «εκεί δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο Δαλούκας δεν έχει καταθέσει.» Στο άλλο το έχει δώσει ο Δαλούκας τον Μπέο ότι: «Με πήρε, με απειλούσε, μου ‘κανε, μου ‘δειχνε.» Έφυγε η κοπέλα, μου λέει ο Κώστας, ο εισαγγελέας. «Ποια είναι η γνώμη σου;», του λέω: «Ποια να είναι η γνώμη μου. Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;», μου λέει: «Έχω καταλάβει.»
Α: Το θέμα είναι τι θα κάνεις.
Β: Αυτός εννοείς, εγώ τι είμαι; Εισαγγελέας είμαι εγώ;
Α: Ναι. Τι θα κάνεις αγόρι μου;
Β: Αυτός ή εγώ;
Α: Αυτός. «Τι θα κάνεις εσύ;» πες του να πούμε.
Β: Α, αυτός θα προχωρήσει. Από κει και πέρα φαντάζομαι ότι ο Μπέος θα λέει: «Δεν είμαι εγώ. Δεν κάνω εγώ.», ξέρω ‘γω.
Α: Του ‘πες ότι θα ζητήσει εξαίρεσή σου και τέτοια;
Β: Ναι, του το ‘πα. Και μου λέει: «Με ποια δικαιολογία;», λέω: «Έμαθα από έναν φίλο ότι θα ζητήσει την εξαίρεσή σου, γιατί ο Δαλούκας…¨, μου λέει: «Άμα βγαίνει ο κάθε μάρτυρας και λέει ό,τι θέλει στις τηλεοράσεις, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να τον σταματήσω.» Τον Μαρινάκη τον κάλυψα, μου λέει: «Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαρινάκη;», του λέω: «Ότι τον έχουνε δουλέψει παρολί. Δεν πρέπει να έχει σχέση με όλα αυτά ο Μαρινάκης.» Μου λέει: «Και τότε ο Μπέος γιατί είπε να παίξουνε τον Άρη;», λέω: «Ξέρω ‘γω, μπορεί για το στοίχημα. Για τον Μαρινάκη, πάντως, πιστεύω εγώ ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά.» Καλά δεν έκανα;
Α: Ε, βέβαια.
Β: Αυτός βέβαια, αν πήγαινε στον εισαγγελέα, θα έλεγα τα αντίθετα, ότι: «Ο Πατέρας είναι από πίσω.»… (γέλια)…
Α: Θα τον καλέσουν κι αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καλέσουν. Ε; Δε θα πάει;
Β: Μπορεί, δεν ξέρω. Ότι θα πάει, θα πάει. Ο ψηλός είναι στο Παρίσι, με πήρε το πρωί, μου είπε: «Στην εκπομπή του Θωμαΐδη είπαν ότι εγώ είμαι σε άλλη κασέτα.», του λέω: «Σοφοκλή, εγώ δεν ξέρω σε ποιες κασέτες είσαι.»… (γέλια)… Μου λέει: «Δηλαδή;», του λέω: «Ε, μην ανησυχείς πάντως!»… (γέλια)… Αύριο με το που θα ‘ρθει θα πας να του κάνεις ντου εσύ.
Α: Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;
Β: Περίμενε να στη βρω.
(Ο Β ακούγεται να λέει προφανώς στη γραμματέα του: «Βάσω, την διεύθυνση του Σοφοκλή στο Ψυχικό την έχεις; Αν την έχεις, θα πάρεις τον κύριο Ψωμιάδη να του τη δώσεις, γιατί τη θέλει. Διεύθυνση σπιτιού, έτσι;»)

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή