Ήταν ο Σάντος και τα έδωσαν όλα

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ηρακλή για τον 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ηρακλή για τον 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Βάλλας (19'), Στιούαρτ (73') και για τους φιλοξενούμενους οι Μάρα (22') Σολτάνι (29').

Υπό το βλέμμα του Φερνάντο Σάντος, ο Ηρακλής εμφανίστηκε πολύ πιο δραστήριος, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 19' ο Βάλλας με προβολή άνοιξε το σκορ. Δεν κράτησε όμως το προβάδισμα για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα (22') και από μπαλιά του Πίτου Γκαρσία, ο Μάρα ισοφάρισε. Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος και επιβραβεύθηκε πριν περάσουν δέκα λεπτά, καθώς στο 29' και από νέα μπαλιά του Πίτου Γκαρσία, ο Σολτάνι βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ και με πλασέ έκανε το 2-1.

Όπως ήταν φυσικό, σε όλο το β' ημίχρονο η Ξάνθη πάλεψε για την ανατροπή του σκορ. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ούτε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, κατάφερε όμως να «σώσει» κάπως την παρτίδα, όταν στο 79' ο Σουάνης επιχείρησε κάθετη μπαλιά, αποδέκτης έγινε ο Στιούαρτ κι αυτός με τη σειρά του την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 2-2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάλλας, Κιντάνα, Σουάνης - Σολτάνι, Ηλιάδης

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Μαρσελίνιο (60' Σουάνης), Στρμπα (69' Βασιλακάκης), Έλινγκτον, Μπούγκα (46' Κιντάνα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου Γκαρσία, Μάρα (85' Βέλλιος), Στσοτ (68' Ηλιάδης), Σολτάνι (92' Κάτσικας).