Νίκη με συνταγή… Σάντος!

Την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο ΠΑΟΚ (μαζί με τις νίκες σε Κύπελλο ...

1'

Την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο ΠΑΟΚ (μαζί με τις νίκες σε Κύπελλο και Ευρώπη, έφτασε τις πέντε σερί ), καθώς επικράτησε 1-0 της Καβάλας στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 9ης ημέρας.

Σκόρερ για την ομάδα του Μάκη Χάβου ο Πάμπλο στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο γκολ σχετικά νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, όταν ο Φωτάκης έστρωσε τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Καρντόσο και ξεγέλασε τον Γκαλίνοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-1. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν μία κεφαλιά «ψαράκι» του Φωτάκη στο 32΄, που πέρασε άουτ.

Η Καβάλα ισορρόπησε το ματς στο β΄ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κρέσιτς, αφού είχε μόνο ένα σουτ του Ντιέ στο 50΄ που πέρασε ψηλά άουτ.

Καβάλα – ΠΑΟΚ 0-1

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Καρντόσο, Ογκμπέτσε, Τόμασιτς, Αμπντούν, Ναζλίδης - Μπουσαϊντί, Φωτάκης, Βιτόλο, Φιλομένο

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκομιρ Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (90΄ Ενόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81΄ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69΄ Ναζλίδης)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (65΄ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81΄ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87΄ Σακελλαρίου)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή