Γαλλικό κλειδί ανόδου

Ο Ουκάρ Κένταλ με υπέροχο ψαλίδι έδειξε στον ΟΦΗ τον δρόμο της επιστροφής στη Super League και έσυρε τον χορό για το 3-0 των Κρητικών απέναντι στους «μπέμπηδες»

Γαλλικό κλειδί ανόδου
1'

Ο Ουκάρ Κένταλ με υπέροχο ψαλίδι έδειξε στον ΟΦΗ τον δρόμο της επιστροφής στη Super League και έσυρε τον χορό για το 3-0 των Κρητικών απέναντι στους «μπέμπηδες» του Διαγόρα.

Ημέρα… ενστάσεων και γενικότερα ενός μπάχαλου ήταν η Τρίτη στα play off, τα οποία σημειωτέον διεξάγονται χωρίς προκήρυξη. Το τοπίο, λοιπόν, φρόντισε να το ξεκαθαρίσει ένας Γάλλος, ο Ουκάρ Κένταλ. Ο Γάλλος μέσος της ομάδας του Ηρακλείου επέστρεψε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του και φρόντισε με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ να ανοίξει τον δρόμο στην άνετη επικράτηση των «μελανόλευκων». Μία άνετη επικράτηση, η οποία έφερε τον ΟΦΗ στους 11 πόντους και πλέον ο «τελικός» θα διεξαχθεί την Πέμπτη (28/07) στη Νέα Σμύρνη με τον Λεβαδειακό.

Θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στον Διαγόρα. Οι νεαροί παίκτες των «κυανέρυθρων» παρά την 3η σερί ήττα έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και κέρδισαν δικαιολογημένα το χειροκρότημα από τους οπαδούς του ΟΦΗ…

Περισσότερα στο onsports.grhttps://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/95921-Galliko-kleidi-anodoy-%28video%29

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή