Ύμνοι για τα κορίτσια από τους ιταλούς

Την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας αναγνώρισαν οι Ιταλοί μετά τη λήξη του ημιτελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης...

Ύμνοι για τα κορίτσια από τους ιταλούς
1'

Την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας αναγνώρισαν οι Ιταλοί μετά τη λήξη του ημιτελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Σαγκάης, όπου η εθνική γυναικών επικράτησε με 14-11 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Παρασκευής.

«Είναι θετικό ότι μειώσαμε την "ψαλίδα" που μας χωρίζει από την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τιμ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος θεώρησε καθοριστικές τις ευκαιρίες που έχασε η Ιταλία στην τρίτη περίοδο να μειώσει τη διαφορά στα δύο γκολ.

«Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που έχει μεγαλύτερες εμπειρίες. Η Ελλάδα δεν μας επέστρεψε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, όπως το είχαμε καταφέρει εμείς απέναντι στην Αυστραλία και την Κίνα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Φάμπιο Κόντι, ενώ η πρώτη σκόρερ των ιταλίδων, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, είπε:
«Ξέραμε τις Ελληνίδες, είναι δυνατή και καλή ομάδα. Δεν επαναλάβαμε την καταπληκτική εμφάνιση που κάναμε με την Αυστραλία, αλλά παλέψαμε ως το τέλος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή