Δυσκολεύει (;) του Κάστρο

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν...

Δυσκολεύει (;) του Κάστρο
1'

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν τελικά να αποκτήσουν τον Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο, όμως την ίδια ώρα οι Ισπανοί τον παρουσιάζουν «κλεισμένο» στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντρέ Κάστρο δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πόρτο την νέα σεζόν. Μπορεί στο χθεσινό (31/07) φιλικό με την Λιόν στην Γενεύη να έπαιξε για 11’ με τους «δράκους», όμως ο Βίτορ Περέιρα δεν τον υπολογίζει στο ρόστερ και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει τη συγκατάθεσή του να παραχωρηθεί ο Κάστρο με την μορφή δανεισμού στην ομάδα που θα κάνει την καλύτερη πρόταση στον πορτογαλικό σύλλογο.

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, δανεισμού από την Πόρτο του Αντρέ Κάστρο, θα έχουν προβάδισμα λόγω της παρουσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας και των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί ο Πορτογάλος τεχνικός με τους ιθύνοντες των «δράκων», όμως φαίνεται ότι στην Ισπανία έχουν διαφορετική άποψη που μάλλον… δυσκολεύει αρκετά την περίπτωση απόκτησης του 23χρονου χαφ από το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, ο Αντρέ Κάστρο έχει ήδη μιλήσει με τον Εμίλιο Πρεσιάδο, προπονητή της Σπόρτινγκ Χιχόν, και τον έχει ενημερώσει ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας του, όπως έκανε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή