«Πράσινη» μεταγραφική αντεπίθεση!

Μεταγραφική «καταιγίδα» είναι έτοιμη να ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό, καθώς ήδη ο Κάστρο είναι κλεισμένος, σταντ μπάι είναι ο Ντουγκλάο.

«Πράσινη» μεταγραφική αντεπίθεση!
1'

Μεταγραφική «καταιγίδα» είναι έτοιμη να ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό, καθώς ήδη ο Κάστρο είναι κλεισμένος, σταντ μπάι είναι ο Ντουγκλάο, για τη θέση του στόπερ, ενώ σε περίπτωση παραχώρησης του Σιμάο υπάρχει... έτοιμος αντικαταστάτης του!
Στην Παιανία πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει το θέμα του Μπουμσόνγκ, γεγονός που θα οδηγήσει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Κάστρο, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα της εβδομάδας. Ο «Μπουμ» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ, καθώς ο Μάγκατ είπε το... πολυπόθητο «ναι» στη μεταγραφή κι έτσι το όλο θέμα αναμένεται να τελειώσει στις αρχές της εβδομάδας.
Το όφελος του Παναθηναϊκού, σε οικονομικό επίπεδο, θα είναι τα 2εκ. ευρώ του μεικτού συμβολαίου του Μπουμσόνγκ, συν τα 500.000 ευρώ της μεταγραφής. Επόμενος στόχος θα είναι η απόκτηση ενός στόπερ, καθώς κάτι τέτοιο συζήτησαν και οι Γόντικας - Φερέιρα σε περίπτωση που φύγει ο Γάλλος.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή