Σύνθημα νίκης και στην Τιφλίδα από Χιμένεθ

Η ΑΕΚ θέλει να σφραγίσει αύριο την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ...

Σύνθημα νίκης και στην Τιφλίδα από Χιμένεθ
2'

Η ΑΕΚ θέλει να σφραγίσει αύριο την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η «ένωση» αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία με παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι το 1-0 φέρνει την ομάδα του σε θέση ισχύος, ωστόσο «...γνωρίζουμε καλά ότι σε 90 λεπτά δεν γίνεται να αμυνθείς» δίνοντας το σύνθημα για νίκη και στην Τιφλίδα.

«Όλα τα ματς στην Ευρώπη είναι δύσκολα. Είχαμε προετοιμαστεί εξίσου καλά και στο πρώτο ματς. Ήμουνα αντίθετος σε όσους έλεγαν τότε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια εύκολη ομάδα. Είμαστε 1-0 μπροστά, αλλά μία ομάδα σαν την ΑΕΚ θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσει να κερδίσει.
Έχουμε υποχρέωση να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Να αποδείξουμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη» είπε ο Ισπανός προπονητής και στη συνέχεια σχολιάζοντας μεταγραφικά ζητήματα τόνισε:
«Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Εγώ δεν θέλω να παίρνω μέρος στις μεταγραφές. Εγώ ασχολούμαι με τους παίκτες που είναι στην ομάδα. Ζήτησα όντως να δυναμώσουμε στο κέντρο και την επίθεση. Επαναλαμβάνω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα. Τον Βάγκας δεν τον γνωρίζω καλά, αλλά έχω καλές συστάσεις για εκείνον. Για τον Ταμούδο ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος επιθετικός».

Για το αυριανό ματς, μοναδική απουσία είναι αυτή του Τραϊανού Δέλλα. Ο Χιμένεθ σχολίασε:
«Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη αλλαγή. Τα σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια συμπεριφορά με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στο πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι δημοσιογράφοι είναι όλοι σημαντικοί για τον στόχο.
Δεν τον πετυχαίνει μόνο η ενδεκάδα. Η επιτυχία έρχεται από ένα καλό ρόστερ. Κάποιοι παίκτες μας είναι άπειροι. Αλλά αυτοί οι 11 δεν γίνεται να παίζουν συνέχεια. Θα γίνει ένα σωστό ροτέισον και μια συλλογική προσπάθεια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή