«Θα νικήσουμε την Μπαρτσελόνα»

«Ξέρω ότι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα θα γίνει τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει σημασία ποια μέρα θα γίνει, καθώς το πιο σημαντικό...

«Ξέρω ότι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα θα γίνει τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει σημασία ποια μέρα θα γίνει, καθώς το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα και θα την νικήσουμε».
Τάδε έφη ο Μεζούτ Οζίλ ενόψει του «clasico», που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική λίγκα. Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη Τύπου ευτυχισμένος στη «βασίλισσα», ενώ υπογράμμισε ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες.

«Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Είμαστε μια νεανική ομάδα με ποιότητα και, παρόλο που σε κάποιους αγώνες δεν πήγαμε καλά, έχουμε μάθει από αυτά τα ματς» τόνισε σχετικά ο πρώην παίκτης της Βέρντερ Βρέμης και συνέχισε: «Κάθε παίκτης στην ομάδα θέλει να αποδείξει κάτι με τη Ρεάλ και κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα. Η υποστήριξη που λαμβάνω είναι φανταστική. Προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε ματς και η υποστήριξη από τους φιλάθλους μας είναι εκπληκτική».

Πηγή: ΑΠΕ