Μόνο επιλογές Χιμένεθ

Απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ και μόνο αυτού θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ τον Ιανουάριο...

1'

Απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ και μόνο αυτού θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Η έγκριση του Ισπανού τεχνικού χρειάζεται για την απόκτηση οποιουδήποτε παίκτη , ασχέτως αν είχε ασχοληθεί μαζί του η ομάδα το καλοκαίρι.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις έναν μήνα στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ έχει βρει τι χρειάζεται η ομάδα του για να παρουσιαστεί πιο πλήρης και ανταγωνιστική στη συνέχεια. Όπως βέβαια έχει δηλώσει και ο ίδιος επιθυμεί ένα ευέλικτο ρόστερ 22 παικτών, συν πέντε μικρούς. Ο Ισπανός προπονητής έχει εντοπίσει τους στόχους του από την πατρίδα του, ιδίως από την Σεβίλλη όπου ξέρει πρόσωπα και πράγματα, αλλά και από τον ελληνικό χώρο, όπου βέβαια δύσκολα θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον στα μέσα της χρονιάς.

Από την Ισπανία, ο τεχνικός της «Ένωσης» έχει βάλει στο στόχαστρό του τους Χοσέ Μπερνάρντο, Αντόνιο Λούνα, Χουάν Κάλα, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Μαρκ Βαλιέντε για την άμυνα, καθώς και τους μεσοεπιθετικούς Χοσέ Κάρλος και Ούγκο Ροντρίγκεθ.

«Κλειστά χαρτιά» για ΠΑΟΚ

Κρυφές προτίμησε να κρατήσει τις προθέσεις του για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες για να παίξουν δίτερμα στο τέλος της προπόνησης, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιοι ήταν οι βασικοί. Οι δύο ανακατεμένες ομάδες έδειξαν πράγματα χρήσιμα μόνο για τον προπονητή της «Ένωσης» και όχι σαφή συμπεράσματα για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή