Αισιοδοξία εν όψει Γαλλίας

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Γαλλία στον προημιτελικό της Πέμπτης χωρίς άγχος αλλά με πίστη πως μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της προγνωστικά....

Αισιοδοξία εν όψει Γαλλίας
1'

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Γαλλία στον προημιτελικό της Πέμπτης χωρίς άγχος αλλά με πίστη πως μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της προγνωστικά και να προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης.

Είναι γεγονός πως οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί και η Ελλάδα το αουτσάιντερ, αλλά ουδείς μπορεί να βάλει «στοπ» στα όνειρα της «επίσημης αγαπημένης».

Άπαντες στις τάξεις της Εθνικής θεωρούν πως οι Γάλλοι δεν είναι ανίκητοι. Ασφαλώς πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, με καταπληκτικούς αθλητές και χημεία καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, ωστόσο δεν στερείται αδύναμων σημείων. Αυτά εντοπίζονται όχι τόσο σε αγωνιστικό, αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ομάδα του Βενσάν Κολέ δείχνει συχνά να «βραχυκυκλώνει» υπό πίεση κι όταν το πλάνο δεν βγαίνει στο παρκέ.

Εξάλλου, σήμερα αρχίζουν οι προημιτελική φάση με δύο παιχνίδια στα οποία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Στις 18:00 η Ισπανία αναμετράται με τη Σλοβενία, ενώ στις 21:00 η οικοδέσποινα Λιθουανία με τα Σκόπια. Οι νικητής θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (21:00) στα ημιτελικά και οι ηττημένοι την ίδια ημέρα (15:00) σε αγώνα που θα δώσει ένα εισιτήριο για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή