Νέα πρόσωπα οι Χιώτης και Χαριστέας

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας συγκεντρώθηκε σήμερα ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία και Γεωργία, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2012…

Νέα πρόσωπα οι Χιώτης και Χαριστέας
2'

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας συγκεντρώθηκε σήμερα ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία και Γεωργία, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2012.

Τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, είναι παλιοί γνώριμοι. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη και τον επιθετικό του Παναιτωλικού, Άγγελο Χαριστέα οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους στα πρωταθλήματα της Κύπρου και της Ελλάδας αντίστοιχα, έπεισαν τον Φερνάντο Σάντος πως αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στις δηλώσεις του, ο Χιώτης επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για τη κλήση. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, σε περίπτωση που με προτιμήσει ο προπονητής και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι η κλήση μου έγινε λόγω της παρουσίας μου στο κυπριακό πρωτάθλημα και των αντίστοιχων στο τσάμπιονς λιγκ. Θεωρώ πως αξίζω να είμαι εδώ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως τα καταφέρνει στα δύσκολα».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Χαριστέας είπε: «Δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα. Η δουλειά μου απέφερε καρπούς και τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πάει η εθνική στο Euro». Όσον αφορά την κλήση του, επισήμανε πως «κάνεις πολλές σκέψεις, όταν έχεις να κληθείς τόσο καιρό, αλλά δεν σταματούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα. Πέρυσι δεν άξιζα να είμαι στην εθνική, όμως οι φετινές εμφανίσεις μου απέδωσαν καρπούς. Τα βλέπω όλα θετικά και είμαι εδώ να βοηθήσω και να δώσω την εμπειρία μου σε αυτά τα παιδιά. Όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα 100% αγωνιστικά και ψυχολογικά και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο και θα τα καταφέρουμε. Έχω την αίσθηση πως θα έρθει ο κόσμος να βοηθήσει».

Σήμερα το απόγευμα οι διεθνείς θα προπονηθούν στον Άγιο Κοσμά. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Κονέ και Μάκος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:04ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται το WiFi στο Μετρό