Ίδια ενδεκάδα από Σάντος

«Κλείδωσε» - όπως όλα δείχνουν - η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Παρασκευής (07/10) με την Κροατία...

Ίδια ενδεκάδα από Σάντος
1'

«Κλείδωσε» - όπως όλα δείχνουν - η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Παρασκευής (07/10) με την Κροατία, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε ακριβώς τους ίδιους παίκτες μ’ αυτούς που είχε βάλει στην βασική ενδεκάδα στην προχθεσινή προπόνηση, στο «διπλό», το οποίο ολοκλήρωσε το σημερινό (05/10) πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως έχει πλέον κατασταλάξει στο παρακάτω σχήμα, το οποίο μόνο αν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θ’ αλλάξει στο ματς με την Κροατία.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας. Στην άμυνα οι τέσσερις «σωματοφύλακες» θα είναι οι Τοροσίδης και Ζαραδούκας στα δύο άκρα (δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα), με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Παπασταθόπουλο στην «καρδιά» της.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή