Δεν μεταδίδεται το Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ

Μόνο στο εξωτερικό θα μεταδοθεί ζωντανά η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/10, 21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Πολύ μικρό το ενδεχόμενο να αλλάξει η απόφαση!

Όπως έκανε ξεκάθαρο ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, το παιχνίδι θα μεταδοθεί μόνο στο εξωτερικό και πιθανόν στην Ελλάδα την επόμενη ημέρα σε μαγνητοσκόπηση!

«Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχουμε δείξει με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη που πληρώνει το τέλος ότι δεν έχουμε κόψει κανένα αθλητικό και πολιτικό γεγονός . Όμως ήρθε η ώρα να δείξουμε φωνή εμείς οι εργαζόμενοι. Έχουμε αποφασίσει, χωρίς να είναι τελειωτικό με όποια μέσα έχουμε να δείξουμε ότι έχουμε φωνή. Υπάρχει απόφαση για απεργία, όπως κάνει η ΓΣΕΕ, χωρίς εξαιρέσεις. Η εξαίρεση δίνεται την ίδια μέρα το πρωί ή την προηγούμενη αν πρέπει να στήσουν. Λογικά για να μην υποστεί η ΕΡΤ και γενικότερα η Ελλάδα κυρώσεις και χλεύη, θα γίνει παραγωγή και το σήμα θα σταλεί μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα αν θέλει να παιχθεί μαγνητοσκοπημένο την επόμενη μέρα. Για την ώρα αυτή είναι η απόφαση».

Για να μην υπάρξει πρόβλημα με την TEAM και την σύμβαση που έχει υπογραφεί με την ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θα κάνει την παραγωγή, οι εικονολήπτες θα είναι στο γήπεδο αλλά σήμα θα σταλεί μόνο στο εξωτερικό. Το παιχνίδι θα παιχθεί μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι την επόμενη μέρα και δεν θα δοθούν στιγμιότυπα στα άλλα ιδιωτικά κανάλια.