Τρεις μπαλοθιές επί της ΑΕΚ

Σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 σημείωσε σήμερα ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουκλε» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μάντζιος (12΄, 81΄) και Σουμπίνιο (49΄), ενώ για την ΑΕΚ μείωσε ο Μπέλεκ στο 60΄.

Τρεις μπαλοθιές επί της ΑΕΚ
2'

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση αφού μόλις στο 12ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Παπουλή, ο Μάντζιος βγήκε «στην πλάτη» της άμυνας από αριστερά και με δυνατό σουτ, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αραμπατζή και έκανε το 1-0.

mpaloth3

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον ΟΦΗ να διπλασιάζει τα τέρματά του. Ήταν το 49ο λεπτό όταν ο μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή και μ' ένα φοβερό διαγώνιο σουτ, στο οποίο φέρει και πάλι ευθύνη ο Αραμπατζής, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-0.

mpaloth1

Στο 60ο λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα όταν μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Λεονάρντο από αριστερά, ο Μπέλεκ κοντρόλαρε και με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι κι έπειτα να σκάσει μέσα απ' τη γραμμή. Όμως η κρητική ομάδα υπερτερούσε στον αγωνιστικό χώρο και ο Μάντζιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η ΑΕΚ, αφού διαμόρφωσε το 3-1 στο 81΄. Στη συγκεκριμένη φάση συνδυάστηκαν οι σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων, αφού ο Σουμπίνιο πάσαρε στον Μάντζιο, που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

mpaloth2

ΟΦΗ – ΑΕΚ 3-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)

Κίτρινες : Μπουλούτ, Γεωργίου, Κάρολ, Σίσιτς - Βάργκας

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ (73΄ Ζ.Λόπεθ), Σουμπίνιο, Παπουλής, Σίσιτς (63΄ Χ.Λόπεθ), Μάντζιος

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Βάργκας, Καφές, Κάρλος (46΄ Γκερέιρο), Λεονάρντο, Σιαλμάς (46΄ Μπέλεκ), Λυμπερόπουλος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή