Όλα μηδέν στο Ηράκλειο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η συνάντηση του «Παγκρήτιου» σταδίου μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού, στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αγρινίου ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να μην απειληθεί ιδιαίτερα και να προσθέσει ακόμη ένα βαθμό στην κατάταξη, απέναντι στους γηπεδούχους που μέχρι τώρα προβληματίζουν.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, καθώς οι γηπεδούχοι διατηρούσαν μια ελαφρά αλλά ανούσια υπεροχή, ενώ στην επανάληψη ο Εργοτέλης αύξησε την πίεση προς τους φιλοξενούμενους και είχε δύο καλές στιγμές, με τον Κατσικοκέρη να σουτάρει άουτ στο 63΄ και τον Λεάλ να πλασάρει πάνω στους αμυντικούς στο 67΄, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή ενός αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Εργοτέλης - Παναιτωλικός 0-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέτο, Γιαλούσης - Άντι, Ρότσα, Μητρόπουλος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (60΄ Χαντί), Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης (89΄ Καρέλης), Λεάλ, Μπέτο (86΄ Χριστοφάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Μητρόπουλος (90΄ Μεζάγκ), Ρότσα (71΄ Σιόντης), Κούσας, Θεοδωρίδης (90΄+ Παλαιολόγος), Χαριστέας, Καμαρά.