Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις Ελπίδες

Νέα ήττα γνώρισε η εθνική ομάδα των Ελπίδων, η οποία αποτελεί τη δεύτερη συνεχή εντός έδρας ήττα σε διάστημα τριών ημερών.
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις Ελπίδες
1'

Μετά τη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή, χθες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, έχασε και από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 1-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του Α΄ προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013.

Το τέρμα των νικητών σημείωσε ο Βίσκα στο 67ο λεπτό.

elvosn1

Η Ελλάδα με αυτή την ήττα, ουσιαστικά απώλεσε, κάθε ελπίδα για είσοδό στα μπαράζ πρόκρισης, αφού το χθεσινό αποτέλεσμα την έριξε στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Γερμανία που έχει 18 βαθμούς και τις Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λευκορωσία, που με 10 βαθμούς ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 0-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ράντεκ Πρίχοντα (Τσεχία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάννου, Λαγός - Μπρεκάλο, Μπέκιτς

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Λαγός, Γκέντσογλου, Μαυρίας (56΄ Τσίτας), Μητρόπουλος (72΄ Σοϊλέδης), Γιάννου (65΄ Καρέλης), Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Μάνταλος.

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Βλάντο Γιάγκοντιτς): Μπούκβιτς, Τσόλιτς, Σίποβιτς, Μάρκιτς, Βίσκα, Στεβάνοβιτς (89΄ Πρτσιτς), Μπίλμπιγια (61΄ Μπέκιτς), Γκράχοβατς, Μπρεκάλο, Γκνιάτιτς (84΄ Ζάκαριτς), Κβέσιτς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή