«Γκάζια» Χιμένεθ στους παίκτες του

Αστραψε και βρόντηξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην προπόνηση της Τρίτης (24/11), καθώς ο Ισπανός...

1'

Αστραψε και βρόντηξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην προπόνηση της Τρίτης (24/11), καθώς ο Ισπανός τεχνικός ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

Ο Χιμένεθ υπογράμμισε ότι κάποιοι παίκτες παρουσιάστηκαν αδιάφοροι και τους τόνισε ότι αν συνεχίσουν να παίζουν με αυτή την νοοτροπία δεν έχει πρόβλημα να τους αντικαταστήσει όλους με εκείνους της ομάδας των Νέων!
«Για ακόμα μία φορά παρατήρησα αδιαφορία από κάποιους ποδοσφαιριστές. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν γίνεται κάποιοι από εσάς να είστε τόσο αδιάφοροι και να αφήνετε τους συμπαίκτες σας μονίμως εκτεθειμένους», τόνισε αρχικά ο Ισπανός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όποιος είναι αδιάφορος στην ομάδα θα αποχωρήσει.

«Οποιος δεν μπορεί να μου το πει και από μένα θα έχει τελειώσει. Δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία σας. Η περίοδος της κρίσης του καθενός πλησιάζει και να είστε σίγουροι ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εισηγηθώ την απομάκρυνσή του οποιουδήποτε. Οποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της ομάδας, δεν έχει θέση σε αυτήν. Είναι ήδη τελειωμένος.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας διώξω όλους και να παίξω με την ομάδα Νέων! Συνέλθετε! Στη θέση σας θα ντρεπόμουν να ξεφτιλίζω το όνομά μου, το όνομα του συλλόγου και τη φανέλα που φοράω», κατέληξε ο Χιμένεθ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή