Twitter: Το κοινωνικό δίκτυο του Elon Musk γίνεται X.com

Το επίσημο rebrand του Twitter σε X είναι πλέον γεγονός. Το τελευταίο του εγχείρημα του Elon Musk περιλαμβάνει τη μετατροπή της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Twitter σε X.com.

Twitter: Το κοινωνικό δίκτυο του Elon Musk γίνεται X.com
3'

Το rebrand του Twitter σε X.com

Το domain X.com ανακατευθύνεται τώρα στο Twitter.com, ενώ το διάσημο μπλε πουλί του λογοτύπου αποτελεί παρελθόν. Όπως όλα δείχνουν ο Elon Musk δεν φοβάται να πάρει τα απαραίτητα ρίσκα προκειμένου να υλοποιήσει τις πρωτοποριακές του απόψεις.

Τα X κρυπτονομίσματα γίνονται νούμερο 1 στα Dextools

Όπως είναι γνωστό, το Twitter αποτελεί το κοινωνικό δίκτυο με την μεγαλύτερη κοινότητα Crypto. Αρκετοί επενδυτές κρυπτονομισμάτων ακολουθούν τον Elon Musk προκειμένου να εντοπίσουν το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκτοξευτεί σε τιμή. Έτσι, το rebrand του Twitter σε X οδήγησε αρκετούς από αυτούς στην αγορά κρυπτονομισμάτων που περιλαμβάνουν το γράμμα X.

Φυσικά κανένα X κρυπτονόμισμα δεν σχετίζεται με το Twitter ή τον Elon Musk. Οι προσδοκίες λοιπόν εκείνων που στρέφονται στις επιλογές αυτές, πολύ πιθανόν να ναυαγήσουν.

Οι καλύτερες εναλλακτικές σε κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε τον Αύγουστο 2023

Ωστόσο υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές επιλογές σε κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν και στα οποία αξίζει να επενδύσετε.

XRP20 ήρθε για να ξεπεράσει το XRP

Ένα κρυπτονόμισμα βασισμένο στο Ethereum, το οποίο εμπνεύστηκε απο το XRP το 2014. Εχει λύση πολλά από τα προβλήματα πού είχε το κρυπτονόμισμα απο το οποίο είναι εμπνευσμένο. Έχει κάνει πολύ πιο εύκολη την αγορά του, την πώληση του και το HODL... και σίγουρα δεν είναι ασφάλεια!. Το αρχικό XRP σχεδιάστηκε για παλαιού τύπου χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ποτέ δεν ήταν χρήσιμο για ιδιώτες επενδυτές.

Το XRP20 το αλλάζει αυτό εισάγοντας το ποντάρισμα στην αλυσίδα. Τώρα οποιοσδήποτε κατέχει XRP20 μπορεί να ποντάρει τα διακριτικά του για να κερδίσει παθητικό εισόδημα.

Twitter Telegram

Αγοράστε XRP20 εδώ

Το καινούργιο meme κρυπτονόμισμα “Shibie” κάνει πάταγο

Η καινούργια ταινία της Barbie έχει πάρει φωτιά και έχει κατακλύσει το διαδίκτυο! Τώρα έχει βάλει στο μάτι και τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Φανταστείτε ένα mix μεταξύ του Shiba Inu:Ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων και της Barbie: Το origina “It-Girl”. Το αποτέλεσμα είναι η γλυκύτατη Shibie που έχει κατακτηση της καρδιές μας και προβλέπεται να γεμίσει και τις τσέπες μας. Μόλις βγήκε στην αγορά και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προπώληση. Αφοτου βγει στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, πολύ εμπειρογνώμονες κρίνουν ότι θα κάνει πάταγο εξαιτίας της μεγάλης δημοτικότητας γύρω από τον κόσμο της Barbie η οποία έχει μεταφερθεί μέχρι και στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Twitter Telegram

Αγοράστε Shibie εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή