Απόλαυσε συνομιλίες με ποδοσφαιρικό πνεύμα και κέρδισε μεγάλα δώρα στο Viber

Η Rakuten Viber φέρνει μια νέα διάσταση στην διασκέδαση του πιο σημαντικού γεγονότος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φέτος με έναν διαδραστικό διαγωνισμό πρόβλεψης αποτελεσμάτων και την ευκαιρία να κερδίσετε ελκυστικά δώρα.

Απόλαυσε συνομιλίες με ποδοσφαιρικό πνεύμα και κέρδισε μεγάλα δώρα στο Viber
3'

Η Rakuten Viber, παγκόσμιος ηγέτης στην ιδιωτική και ασφαλή ανταλλαγή μηνυμάτων και επικοινωνίας, καλεί όλους τους αληθινούς ποδοσφαιρόφιλους να αγκαλιάσουν τον πυρετό του Euro συμμετέχοντας στο διαδραστικό παιχνίδι πρόβλεψης αποτελεσμάτων που θα φέρει φίλους, συγγενείς και συναδέλφους ακόμα πιο κοντά στην αγωνιστική δράση. Όσοι χρήστες ενθουσιάζονται με το ποδόσφαιρο θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάζουν τις προβλέψεις τους και να παίρνουν κατάταξη σε ένα παγκόσμιο πίνακα, εκφράζοντας έτσι την υποστήριξή τους στις ομάδες τους και λαμβάνοντας την ίδια ώρα την ευκαιρία να κερδίσουν ελκυστικά δώρα - 1 iPhone 15 κάθε εβδομάδα για κάθε μία από τις 4 εβδομάδες του τουρνουά και 1 iPhone 15 Pro Max ως το μεγάλο βραβείο.

Το ποδόσφαιρο, που θεωρείται «το πιο σημαντικό από τα λιγότερο σημαντικά πράγματα στον κόσμο» κατά τα λόγια του διάσημου προπονητή Carlo Ancelotti, φέρνει κοντά ορκισμένους φιλάθλους από όλη την Ευρώπη αλλά και από άλλα μέρη στην πιο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για τον εορτασμό του ανταγωνιστικού πνεύματος, του ευ αγωνίζεσθαι και της υπερηφάνειας για την ομάδα σου, το Viber έχει προσαρμόσει την προσέγγισή του στους φιλάθλους επιτρέποντάς τους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθ' όλη τη διάρκεια κάθε αγώνα. Το πάθος και η απόλαυση της διοργάνωσης θα ενισχυθεί από το ειδικό Predictions chatbot του Viber που θα επιβραβεύει όσους αποδειχτούν πιο ταλαντούχοι στην πρόγνωση των αποτελεσμάτων ανάμεσα σε όλους αυτούς που θα σχολιάζουν το Euro σε ομαδικές συνομιλίες. Για να φέρει την ποδοσφαιρική οικογένεια ακόμη πιο κοντά, παρουσιάζει επίσης δύο δωρεάν συλλογές αυτοκόλλητων Viber που προσφέρουν χαρωπές ποδοσφαιρικές φιγούρες και αστεία σχετικά με το σπορ.

«Ήρθε πάλι εκείνη η ώρα στην που μοιραζόμαστε τη χαρά μας για τον αθλητισμό. Παθιασμένοι ποδοσφαιρόφιλοι, τόσο από το ευρωπαϊκό, όσο και από το παγκόσμιο κοινό του Viber ενώνονται μέσω της αλληλεπίδρασης, της συμμετοχής και της διασκέδασης στον διαγωνισμό μας που χαρίζει πλούσιες ανταμοιβές,» λέει ο Atanas Raykov, VP Global Marketing & Growth στη Rakuten Viber.

Εγγράψου στο bot εδώ, και κατέβασε δωρεάν τα αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από το ποδόσφαιρο εδώ και εδώ.

Σχετικά με τη Rakuten Viber:

Στη Rakuten Viber, συνδέουμε τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι ή πού βρίσκονται. Οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες όπως οι συνομιλίες ένας-προς-έναν, βιντεοκλήσεις, ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, ενημερώσεις και συζητήσεις των χρηστών με τα αγαπημένα τους δημόσια πρόσωπα και brands. Διασφαλίζουμε για τους χρήστες μας ένα ασφαλές και δωρεάν περιβάλλον για να μοιράζονται τα συναισθήματά τους. Η Rakuten Viber είναι μέλος της Rakuten Inc., παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή