Εξερευνήστε νέους ορίζοντες με τα tablet και laptop της Huawei

Μοναδικές επιδόσεις, άνεση και δημιουργικότητα στη συσκευή που σας ταιριάζει

Η οθόνη του HUAWEI MatePad 11,5"S έχει λόγο διαστάσεων 3:2, κοντά στη χρυσή αναλογία, καθιστώντας το ως το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και ανάλυση 2,8Κ, οι τεχνικές προδιαγραφές του είναι εντυπωσιακές , αλλά το πιο ενδιαφέρον και καινοτόμο χαρακτηριστικό σε αυτό το tablet είναι - η πρώτη στο είδος της - νέας γενιάς PaperMatte Display.

Η νέας γενιάς PaperMatte Οθόνη συνδυάζει αρμονικά την αντιθαμβωτική τεχνολογία νανοκλίμακας με την οπτική επίστρωση magnetron νανοκλίμακας. Επιπλέον, η Huawei προσθέτει τεχνολογία διάχυσης πολλαπλών επιπέδων, καθώς και άλλες αποκλειστικές βελτιστοποιήσεις. Αυτές οι τεχνολογίες επιτυγχάνουν να μειώσουν την ανακλαστικότητα της επιφάνειας κάτω από 2% και να εξαλείψουν το 99% των παρεμβολών φωτός, με αποτέλεσμα μια καθηλωτική οπτική εμπειρία υψηλής ανάλυσης με ζωντανή έγχρωμη οθόνη. Συνολικά, η οθόνη επιτυγχάνει μία άνετη και εστιασμένη χρήση. Χάρη στην οθόνη PaperMatte, το tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικά περιβάλλοντα με έντονο φωτισμό, ακόμα και έξω στον ήλιο. Όπου και αν βρεθούν οι χρήστες, μπορούν να διαβάσουν ή να παρακολουθήσουν βίντεο χωρίς αντανακλάσεις φωτός που καταστρέφουν την εμπειρία.

Για να αναδημιουργηθεί καλύτερα η εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί, το HUAWEI MatePad 11,5"S προσφέρει λειτουργία χρώματος, στην οποία ένας αποκλειστικός αλγόριθμος προσαρμόζει τη χαρτογράφηση μεταξύ φωτεινότητας οθόνης, απόχρωσης και θερμοκρασίας χρώματος, επιτυγχάνοντας τόσο αισθητικά οφέλη όσο και μεγαλύτερη άνεση στα μάτια. Οι χρήστες απλώς ενεργοποιούν αυτή τη λειτουργία και, είτε διαβάζουν ένα κόμικ είτε μια εφημερίδα, μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία των απαλών αποχρώσεων του μελανιού στο χαρτί. Επίσης, το HUAWEI MatePad 11.5" S δίνει την δυνατότητα να κάνετε σημειώσεις, να υπογραμμίσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία με την γραφίδα HUAWEI M-Pencil (3ης γενιάς), δημιουργώντας την απόλυτη αίσθηση του χαρτιού.

Παράλληλα, με το HUAWEI MatePad 11,5" S είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και το HUAWEI MatePad 11.5

HUAWEI MatePad SE 11: Ένα εύχρηστο tablet για κάθε ανάγκη

Επίσης, η Huawei λανσάρει στην Ελλάδα το HUAWEI MatePad SE 11 - ένα αποδοτικό και εύχρηστο tablet με ανθεκτικό σώμα, που καλύπτει κάθε ανάγκη. Διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση, υλικά και χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών όλων των ηλικιών. Είναι πραγματικά ένα έξυπνο tablet που έχει σχεδιαστεί για κάθε μέλος της οικογένειας.

Το μεταλλικό σώμα του HUAWEI MatePad SE 11 είναι κατασκευασμένο από ανώτερα κράματα αλουμινίου σειράς 5 και η συσκευή ζυγίζει μόλις 475 g, ενώ έχει πάχος μόνο 6,9 mm, καθιστώντας εύκολο το κράτημα με το ένα χέρι για κάθε μέλος της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των μικρών παιδιών.

Η οθόνη FHD+ 11 ιντσών του tablet διαθέτει εξαιρετική ανάλυση 1920 × 1200, φωτεινότητα 400 nits και 207 PPI, για καθηλωτική και αβίαστη προβολή ανά πάσα στιγμή. Η αναλογία οθόνης προς σώμα 85% και η αναλογία διαστάσεων 16:10 παρέχουν μια ευρύτερη γωνία θέασης, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν σε αυτό που θέλουν να δουν κατά την οπτικοακουστική ψυχαγωγία, την περιήγηση ιστοσελίδων και την ηλεκτρονική ανάγνωση.

Το HUAWEI MatePad SE 11 ιντσών είναι το πρώτο μοντέλο tablet SE που υποστηρίζει το HUAWEI M-Pen lite, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με ευκολία, για μεγαλύτερη άνεση. Το μεταλλικό σώμα της γραφίδας έχει λεία υφή και ένα με ένα νέο κλιπ οι χρήστες μπορούν να κουμπώσουν τη γραφίδα οπουδήποτε θέλουν και να τη μεταφέρουν πιο άνετα. Το HUAWEI M-Pen lite μπορεί να μιμηθεί την γραφή με το χέρι, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν εύκολα να το χρησιμοποιήσουν για τη λήψη σημειώσεων, για σκίτσο και άλλες καθημερινές ασχολίες.

Μαζί με τα Tablet η Huawei λανσάρει στην Ελλάδα και το νέο laptop HUAWEI MateBook 14 —έναν κομψό έξυπνο φορητό υπολογιστή επόμενης γενιάς με οθόνη αφής OLED 2,8K που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας νέος επαγγελματίας. Πανέμορφο σχεδιαστικά, με προηγμένη οθόνη, καθώς και ισχυρές επιδόσεις, έξυπνες και καινοτόμες τεχνολογίες, είναι μια συσκευή απαραίτητη σαν αχώριστος σύντροφος για νέους επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους.

Το HUAWEI MateBook 14 είναι μοναδικά κομψό. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και στις τέσσερις πλευρές —ένα σχέδιο που διαφοροποιεί την οικογένεια MateBook— καθώς και ένα πληκτρολόγιο χωρίς πλαίσιο και λιτούς αεραγωγούς με κουκίδες. Ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός ενσωματώνει την ομορφιά του φυσικού κόσμου στον ψηφιακό. Ο φορητός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ κράμα αλουμινίου. Έχει πάχος μόλις 14,5 χιλιοστά και βάρος 1,31 κιλά, επομένως είναι εύκολο να τον έχετε συνέχεια μαζί σας.

Η οθόνη ενός φορητού υπολογιστή είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Το HUAWEI MateBook 14 διαθέτει φωτεινή οθόνη αφής 2,8K OLED, την οποία συναντάμε συνήθως μόνο σε κορυφαία μοντέλα. Έχει υψηλή ανάλυση, υψηλό ρυθμό ανανέωσης, ευρεία γκάμα χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εικόνες εμφανίζονται γρήγορα και με εκπληκτική λεπτομέρεια. Η οθόνη έχει επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μάτια, ώστε να μπορείτε να βυθιστείτε άνετα στην εργασία και την ψυχαγωγία χωρίς να ανησυχείτε για τις επιπτώσεις στην όρασή σας.

Το HUAWEI MateBook 14 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την παραγωγικότητα. Έχει αναλογία οθόνης 3:2 και υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα έως και 91%. Έρχεται, επίσης, με μια εξαιρετικά ευαίσθητη οθόνη αφής που υποστηρίζει έλεγχο αφής 10 σημείων και είναι συμβατό με το HUAWEI M-Pencil (3ης γενιάς), με το οποίο μπορείτε να γράψετε στην οθόνη, καθιστώντας αυτόν τον φορητό υπολογιστή ιδανικό για επεξεργασία εικόνων και εγγράφων.

Τα νέα tablet και το νέο laptop είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei. Το M-Pencil δίνεται δώρο με το HUAWEI MatePad 11,5" S έως τις 14 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.