Το κόλπο παρκαρίσματος των 10 δευτερολέπτων που «μάγεψε» το TikTok

TikTok: Τα κόλπο που υπόσχεται να μετατρέψει τον αιώνιο «Γολγοθά» σε παιχνιδάκι 10 δευτερολέπτων

Μια απαιτητική καθημερινή δοκιμασία είναι η εύρεση μιας ελεύθερης θέσης στάθμευσης στην αστική «ζούγκλα». Στο TikTok , σχεδόν 800.000 άνθρωποι ακολουθούν την «γκουρού» των συμβουλών για το αυτοκίνητο @master_driver666, η οποία μοιράζεται τακτικά τα έξυπνα κόλπα και τις συμβουλές της για το αυτοκίνητό σας.

Ανάμεσά τους είναι και μια συμβουλή που διαρκεί μόλις 10 δευτερόλεπτα και μπορεί να κάνει την ικανότητά σας να παρκάρετε, από εδώ και πέρα, παιχνιδάκι.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει να κάνει με τους καθρέφτες σας και την μετακίνησή τους ώστε να σας βοηθούν να βλέπετε το δρόμο γύρω σας.

https://www.tiktok.com/@master_driver666/video/7386218692444523819

Στο βίντεο, η γυναίκα τους ρυθμίζει προς τα κάτω, ώστε να υπάρχει εστίαση στο πλάι του αυτοκινήτου για το πού θα τοποθετήσετε το αυτοκίνητό σας.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ απλό, πραγματικά. Κάνοντας όπισθεν, ακολουθήστε τις γραμμές στο δρόμο, μείνετε μέσα σε αυτές και ισιώστε το αυτοκίνητο ώστε να βρίσκεστε στη μέση του σημείου.

Θα πρέπει να σταματήσετε όταν το χερούλι της πόρτας του αυτοκινήτου στα δύο μπροστινά καθίσματα του οχήματός σας ευθυγραμμιστεί με τη γραμμή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πράγμα που είναι ευλογία αν δεν έχετε αισθητήρες στάθμευσης ή κάμερες.

Θυμηθείτε όμως να επαναφέρετε τους καθρέφτες σας στη θέση τους μόλις σταθμεύσετε. Όλη αυτή η διαδικασία χρειάζονται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ετοιμαστεί το αυτοκίνητο για τον ελιγμό.