Αποκαλύφθηκαν τα «μυστικά» του iPhone 16

Οι τέσσερις συσκευές της σειράς iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου

Αποκαλύφθηκαν τα «μυστικά» του iPhone 16
2'

Μια φωτογραφία του μοντέλου iPhone 16 διέρρευσε, αποκαλύπτοντας τις νέες χρωματικές επιλογές που έρχονται στις συσκευές iPhone 16 και iPhone 16 Plus της Apple και την φημολογούμενη ανασχεδιασμένη κάμερα.

Η φωτογραφία δείχνει πέντε νέες επιλογές χρωμάτων για το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus, και αυτά τα χρώματα συνάδουν με τα χρώματα που είχε προβλέψει προηγουμένως ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo: Λευκό, Μαύρο, Μπλε, Πράσινο και Ροζ.

IPHONE11.jpg

Τα νέα χρώματα υποδηλώνουν ότι η Apple επέλεξε φέτος μια πιο φωτεινή, πιο κορεσμένη χρωματική παλέτα για τα τυπικά μοντέλα iPhone 16 της. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές στα υλικά που χρησιμοποιούνται σε σύγκριση με τις μακέτες που εμφανίζονται. Υπενθυμίζουμε ότι οι τρέχουσες συσκευές iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι διαθέσιμες σε Μπλε, Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο και Μαύρο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά

Για τα μοντέλα iPhone 16 6,1 και 6,7 ιντσών, η Apple σχεδιάζει μια νέα διάταξη φακών κάθετης κάμερας, σε αντίθεση με την προηγούμενη διάταξη των διαγώνιων φακών. Όπως φαίνεται σε μοντέλα μακέτα, η νέα διάταξη θα επιτρέψει στα τυπικά μοντέλα iPhone 16 να καταγράφουν Spatial Video για τα ακουστικά Vision Pro.

Τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus αναμένεται να περιλαμβάνουν το τσιπ A18, 8 GB μνήμης RAM, ένα νέο κουμπί "Λήψη" για φωτογραφίες και βίντεο στη δεξιά πλευρά, το κουμπί Action αποκλειστικά για τα μοντέλα iPhone 15 Pro και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το MacRumors, και οι τέσσερις συσκευές της σειράς iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:42ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λάρισα