Η HUAWEI παρουσίασε το TruSense System: Νέα τεχνολογία για μετρήσεις υγείας

Το νέο σύστημα θα ενσωματωθεί στα νέα wearables που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο

Στις 28 Αυγούστου, ανακοινώθηκε το HUAWEI TruSense System, ένα καινοτόμο σύστημα και ένα ακόμη ορόσημο στην επιστημονική τεχνολογία παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης.

Η Huawei μπήκε στον χώρο των wearables πριν από 11 χρόνια και, μέχρι σήμερα, έχει διαθέσει πάνω από 150 εκατομμύρια συσκευές και έχει περισσότερους από 520 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στην εφαρμογή Huawei Health. Σύμφωνα με την IDC, το πρώτο τρίμηνο του 2024, η Huawei κατέλαβε την #1 θέση στον κόσμο όσον αφορά τις wearables συσκευές και είναι η κορυφαία μάρκα wearable συσκευών στην κινεζική αγορά για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

«Το HUAWEI TruSense είναι μια σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης και θα μας κρατήσει στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής ανάπτυξης σε αυτόν τον χώρο. Αυτή η ψηφιακή πρόοδος στην υγεία θα βοηθήσει περαιτέρω τους χρήστες να ακολουθήσουν πιο υγιεινό τρόπο ζωής», δήλωσε ο κ. Rico Zhang, Πρόεδρος Smart Wearable & Health Product Line, Huawei Consumer BG, μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης του HUAWEI TruSense.

Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της υγείας τους από ποτέ, και αυτό έχει δημιουργήσει ζήτηση για εύκολες, ολοκληρωμένες και ακριβείς δυνατότητες παρακολούθησης. Η απάντηση της Huawei σε αυτή την ανάγκη είναι ένα σύστημα που ενσωματώνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας στην παρακολούθηση ζωτικών σημάτων — το HUAWEI TruSense System, ένα νέο ψηφιακό πρότυπο υγείας και φυσικής κατάστασης που ορίζεται από έξι βασικά χαρακτηριστικά: ακρίβεια, πληρότητα, ταχύτητα, ευελιξία, διαφάνεια και δυνατότητα επαναφοράς της πληροφορίας.

Για να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη ακρίβεια της συνεχούς παρακολούθησης των ζωτικών ενδείξεων, καθώς και για την παροχή ταχύτερων αποτελεσμάτων, η Huawei επένδυσε στην έρευνα, με στόχο να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαφορετικοί τόνοι δέρματος, μεγέθη καρπού και οι καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν διάφορους αισθητήρες. Χάρη στις καινοτομίες της Huawei, η ακρίβεια βασικών δεικτών όπως ο καρδιακός ρυθμός, το SpO2 και η αρτηριακή πίεση έχει πιστοποιηθεί από έγκυρους φορείς του κλάδου.

Το HUAWEI TruSense μετρά περισσότερους από 60 δείκτες υγείας και φυσικής κατάστασης, καλύπτοντας έξι από τα κύρια συστήματα του σώματος. Αισθητήρες παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη και τα δεδομένα του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Αυτά τα δεδομένα τροφοδοτούνται σε έναν αλγόριθμο που παράγει μια αξιολόγηση της ευημερίας και των επιπέδων άγχους του χρήστη, για να βοηθήσει τους χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη τόσο ενός υγιούς σώματος όσο και ενός υγιούς μυαλού.

Η ευελιξία, η διαφάνεια και η απρόσκοπτη δυνατότητα επαναφοράς της πληροφορίας του HUAWEI TruSense System ενδυναμώνει τους συνεργάτες από κάθε γωνιά του κόσμου και κάθε μέρος του ψηφιακού οικοσυστήματος υγείας και τους προτρέπει να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της τεχνολογίας υγείας και φυσικής κατάστασης. Σε αυτόν τον τομέα, η Huawei έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 150 συνεργάτες, με πρωτοποριακή έρευνα σε τομείς που κυμαίνονται από την απομακρυσμένη υγειονομική περίθαλψη έως τη διαχείριση της υγείας της οικογένειας.

Τα επόμενα χρόνια, η Huawei θα προσπαθήσει να παραμείνει στην αιχμή της επιστήμης της υγείας και της φυσικής κατάστασης και θα εμπλουτίσει τη ζωή των χρηστών με περισσότερες καινοτομίες.

Τα πρώτα προϊόντα με την τεχνολογία HUAWEI TruSense θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο — μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες!