Instagram: Οι ριζικές αλλαγές που έρχονται σύντομα για τα Stories

Οι νέες αλλαγές στοχεύουν στην αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών 

Instagram: Οι ριζικές αλλαγές που έρχονται σύντομα για τα Stories
1'

Σε αναβάθμιση των Stories στο Instagram αποφάσισε να προχωρήσει η META, μετατρέποντας τα σχόλια σε δημόσια. Σημειώνεται πως μέχρι τώρα τα σχόλια ήταν αυστηρά ιδιωτικά σε μορφή μηνύματος προς τον χρήστη της ανάρτησης.

Η εν λόγω αλλαγή στοχεύει στην αύξηση της αλληλεπίδρασης μέσα από τη μορφή των Stories και πρόκειται να γίνει σταδιακά, για να αναλυθούν και οι αντιδράσεις του κοινού. Επίσης, η αλλαγή δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Οι κυριότερες αλλαγές

  1. Δημόσια σχόλια: Οι χρήστες μπορούν πλέον να αφήνουν σχόλια στα Stories, τα οποία είναι ορατά σε οποιονδήποτε βλέπει το περιεχόμενο.
  2. Μη παρεμβατική εμφάνιση: Τα σχόλια εμφανίζονται στο κάτω μέρος του καρέ του Story, πάνω από τα χειριστήρια λειτουργιών και τις λεπτομέρειες των θεατών.
  3. Δυνατότητα αυξημένης αλληλεπίδρασης: Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενθαρρύνει περισσότερη συζήτηση και αλληλεπίδραση γύρω από το περιεχόμενο των Stories.
  4. Προβολή σχολίων: Τα ορατά σχόλια μπορούν να λειτουργήσουν ως αφορμές για συζήτηση ή να αναδείξουν δημοφιλείς αντιδράσεις στο Story.
  5. Σταδιακή εφαρμογή: Ορισμένοι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αυτήν τη νέα λειτουργία, υποδηλώνοντας μια φάση σταδιακής εφαρμογής.
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή