Αν έχετε αυτή την ταινία σε DVD τότε έχετε λεφτά που... κάθονται

Ένα πρόχειρο ψάξιμο στη συλλογή σας μπορεί να αποβεί χρυσός
unsplash

Σε έναν κόσμο ο οποίος κυριαρχείται από τις συνδρομητικές, streaming πλατφόρμες όπως το Netflix, Prime, Disney+ είναι πάρα πολύ εύκολο να ξεχάσουμε πως κάποτε υπήρχαν και τα DVD.

Η εποχή που αγοράζαμε φυσικά αντίγραφα ταινιών έχει περάσει προ πολλού και με όλες τις διαθέσιμες πλέον επιλογές φαίνεται σαν να ήταν μια μακρινή ανάμνηση.

Ωστόσο, αν στο παρελθόν έχετε υπάρξει συλλέκτης DVD, μπορεί να καταφέρετε να βγάλετε κάποια χρήματα.

Ειδικότερα, υπάρχει μια συγκεκριμένη ταινία η οποία έχει τεράστια ζήτηση και αρκετοί είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να την αποκτήσουν.

Μάλιστα, πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή ταινία (θεωρείται μάλιστα μια από τις καλύτερες του είδους της), οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την έχετε.

Δεν είναι διαθέσιμη για streaming σε καμία πλατφόρμα, και δεν μπορείτε να αγοράσετε τον δίσκο σε Blu-Ray, καθώς έχει σταματήσει να παράγεται.

Ενώ θα μπορούσατε πιθανώς να το βρείτε στο eBay αν ψάχνατε παντού, πιθανότατα θα έπρεπε να πληρώσετε αρκετά χρήματα.

Λόγος γίνεται για την ταινία του Danny Boyle «28 Days Later» του 2002, η οποία αποτελεί ταινία για την αποκάλυψη των ζόμπι.

https://www.tiktok.com/@unkn0wns0ldier11/video/7337047906584628522

Επομένως αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς που έχετε στην κατοχή σας τη συγκεκριμένη ταινία, θα μπορούσατε είτε να την απολαύσετε είτε να την πουλήσετε για πολύ καλά χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε κέρδος συγκριτικά που την είχατε αγοράσει αρχικά.

*Με πληροφορίες από UniladTech

Σχετικές ειδήσεις