Αν έχετε αυτό το παιχνίδι από το 2004 μπορείτε να βγάλετε πολλά χρήματα

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αυτό το βιντεοπαιχνίδι είναι τόσο σπάνιο

Αυτόν τον Δεκέμβριο, το αυθεντικό PlayStation θα γιορτάσει τα 30α γενέθλιά του.

Υπάρχουν τόσα πολλά πλέον vintage παιχνίδια που φέρνουν πολλή νοσταλγία, αλλά υπάρχουν και μερικά που θα σας αποφέρουν αρκετά χρήματα.

Οι συλλέκτες παιχνιδιών είναι πρόθυμοι να δώσουν αρκετά χρήματα για να αποκτήσουν σπάνια βιντεοπαιχνίδια και υπάρχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι από το 2004 που έχει γίνει τόσο σπάνιο που τώρα πωλείται για ένα τρελό ποσό χρημάτων.

Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια, όπως το Batman Forever Arcade, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1996, το οποίο πωλείται για 155 δολάρια.

Αν τυχαίνει να έχετε ένα παλιό αντίγραφο του Castlevania: Symphony of the Night, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997, τότε ίσως μπορέσετε να έχετε κέρδος μέχρι και 590 δολάρια.

Ωστόσο, υπάρχει ένα παιχνίδι που ξεπερνάει κατά πολύ αυτά τα νούμερα.

Αν θέλετε να βγάλετε πάρα πολλά χρήματα, τότε ψάξτε τη συλλογή με τα παλιά σας παιχνίδια και δείτε αν έχετε ένα αντίγραφο του Cindy's Fashion World.

Θεωρείται ένα από τα σπανιότερα παιχνίδια του PS1 και υπάρχει ένα αντίγραφό του στο eBay, το οποίο σήμερα πωλείται στην τιμή των 1.700 λιρών (2.226 δολάρια).

Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι τόσο πολύτιμο τώρα δεν σημαίνει τίποτα για την ποιότητα του παιχνιδιού.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και ήταν ένα παιχνίδι με χαμηλό κόστος που απευθυνόταν σε μικρά παιδιά.

Ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σπάνιο είναι επειδή αποσύρθηκε γρήγορα από τα ράφια λίγο μετά την κυκλοφορία του.

Το πρόβλημα που είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πως είχε ένα σοβαρό σφάλμα στον κώδικά του, καθιστώντας τη χρήση του πολύ δύσκολη, γεγονός που ώθησε τους προγραμματιστές της Phoenix Games να το αποσύρουν από την αγορά.

Σχετικές ειδήσεις