Huawei: Αυτό είναι το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο - Τα χαρακτηριστικά

Το νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της Huawei υποστηρίζει την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών μονής, διπλής και τριπλής οθόνης
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο παρουσίασε η Huawei. Πρόκειται για το HUAWEI Mate XT που όπως ανακοινώθηκε διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως το προηγμένο σύστημα μεντεσέδων ακριβείας που περιλαμβάνει δύο μηχανισμούς που λειτουργούν παράλληλα για να υποστηρίζουν αναδιπλώσεις, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω. Οι εξαιρετικά ελαφροί είναι βαθμονομημένοι με τη βέλτιστη ακρίβεια, για μια εξαιρετικά «ρευστή» αναδίπλωση, ενώ η οθόνη του νέου smartphone είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτα υλικά που κάμπτονται απρόσκοπτα προς κάθε κατεύθυνση και είναι ικανή να αντιστέκεται στο τέντωμα και την συμπίεση όταν διπλώνεται τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω.

Το νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζει την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών μονής, διπλής και τριπλής οθόνης. Στη λειτουργία τριπλής οθόνης, η εκτεταμένη οθόνη προσφέρει θέαση σε επίπεδο κινηματογράφου και κάνει την περιήγηση πληροφοριών «παιχνίδι» Όταν είναι διπλωμένο σε λειτουργία διπλής οθόνης, το τηλέφωνο είναι ιδανικό για ανάγνωση άρθρων και έλεγχο email. Μπορεί να αναδιπλωθεί σε λειτουργία μίας οθόνης κατά βούληση, για εργασίες, όπως κλήσεις.

Το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGΝ, όπως ανακοινώθηκε, είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 μεγεθών, που εξυπηρετεί διάφορα σενάρια φωτογραφικής λήψης. Από μακρινά βουνά μέχρι μικροσκοπικά έντομα και λουλούδια, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν και την τελευταία λεπτομέρεια με άψογη ευκρίνεια. Υπάρχει, επίσης, η λειτουργία Speed Snapshot, η οποία καταγράφει την ομορφιά της κίνησης σε υψηλή ταχύτητα και διατηρεί κρυστάλλινες στιγμές.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Η εταιρεία διαθέτει 14 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Η Huawei επενδύει στην ανάπτυξη του δικού της καταστήματος εφαρμογών, AppGallery, το οποίο έχει περισσότερους από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη και συνεχώς ενσωματώνει χιλιάδες νέες εφαρμογές. Μέσω του AppGallery οι χρήστες μπορούν να βρουν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο (Ελλάδα) όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού, εύρεσης ταξί, παρόχους κινητής τηλεφωνίας και άλλες.

*Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις