Η Epson παρουσιάζει νέο συμπαγή εκτυπωτή σήμανσης 64 ιντσών υψηλής ποιότητας

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία εκτύπωσης, παρουσιάζει την τελευταία της καινοτομία στην αγορά εκτυπωτών σήμανσης, τον SC-S9100.

Σχεδιασμένος για να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις της επαγγελματικής παραγωγής υλικών σήμανσης, αυτός ο καινοτόμος εκτυπωτής προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, αποδοτικότητα και ευκολία στη χρήση.

Ο SC-S9100 είναι ιδανικός για εξειδικευμένους επαγγελματίες υλικών σήμανσης και PSPs, δημιουργώντας εξαιρετικές, ακριβείς εκτυπώσεις σε μεγάλη ποικιλία τύπων
μέσων.

Αυτός ο εκτυπωτής υψηλών επιδόσεων έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που
αναζητούν έναν εκτυπωτή υψηλής ποιότητας, μεγάλου μεγέθους με ευρεία επιλογή
μελανιών για διάφορες εφαρμογές εκτύπωσης.

Εξοπλισμένος με το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων Edge Print Pro της Epson, ο SC-S9100 επιτρέπει τη δημιουργία επαγγελματικών υλικών για διαφημιστικές πινακίδες, ταπετσαρίες, επιγραφές οχημάτων και POS. Με 11 χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των CMYK, κόκκινο, πορτοκαλί, ανοιχτό μαύρο, ανοιχτό κυανό, ανοιχτό ματζέντα, πράσινο και προαιρετικά λευκό, ο SC-S9100 βοηθά τους πελάτες να επιτύχουν ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων.

Ο SC-S9100 είναι ένας συμπαγής eco-solvent εκτυπωτής 64 ιντσών, κατάλληλος για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις παραγωγής που ασχολούνται με γενική σήμανση, εφαρμογές ταπετσαρίας και απευθείας εκτύπωση σε υποστρώματα όπως διαφανές φιλμ, βινύλιο, καμβά και φωτογραφικό χαρτί. Χρησιμοποιεί τη νέα κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore Micro TFP που μπορεί να αντικατασταθεί από τον χρήστη, ο SC-S9100 διαθέτει αυξημένη παραγωγικότητα, η οποία συμπληρώνεται από ένα πρόσθετο σύστημα στεγνώματος μελανιών που εξασφαλίζει ότι οι εκτυπώσεις σταθεροποιούνται πριν φτάσουν στο ρολό αυτόματου τυλίγματος.

Η συμπερίληψη ενός νέου πράσινου μελανιού διευρύνει το φάσμα των χρωμάτων,
παρέχοντας ομαλότερες διαβαθμίσεις.

Ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ του SC-S9100 είναι ιδανικός για χώρους με περιορισμένο ύψος, επιτρέποντας τον εύκολο έλεγχο της κατάστασης πολλαπλών μονάδων. Ο νέος σχεδιασμός επίπεδης επιφάνειας παρέχει επιπλέον επιφάνεια εργασίας στους χρήστες για την τοποθέτηση ενός φορητού υπολογιστή συνδεδεμένου με τον εκτυπωτή, ενώ το διαφανές κάλυμμα επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της κατάστασης και της ποιότητας της εκτύπωσης.

Ένας μοχλός σύσφιξης ασφαλίζει τα μέσα κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, ενώ το μεγάλο άνοιγμα διευκολύνει την εύκολη ρύθμιση των μέσων και τη συντήρηση από τον χρήστη.

Το Epson Cloud Solution Port υποστηρίζει απομακρυσμένη παρακολούθηση και
διαχείριση μέσω ESCP.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του SC-S9100 περιλαμβάνουν:

  • Εξαιρετική ποιότητα με νέα διάταξη μελανιών: Ο SC-S9100 ξεχωρίζει με μια διάταξη 11 χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του νέου πράσινου μελανιού, ορίζοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην ακρίβεια και τη ζωντάνια των χρωμάτων.
  • Ανώτερη ταχύτητα εκτύπωσης και αποδοτικότητα: Με έως και 9% αύξηση της παραγωγικότητας σε σύγκριση με τον SC-S80610, ο SC-S9100 εξασφαλίζει την ταχεία ολοκλήρωση εργασιών εκτύπωσης μεγάλου όγκου χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Ο εκτυπωτής υποστηρίζει τόσο σακούλες μελανιού των 1500ml όσο και των 800ml, προσφέροντας ευελιξία και διευρυμένους χρόνους λειτουργίας.
  • Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης Epson PrecisionCore Micro TFP: Ο SC-S9100 ελαχιστοποιεί τη δημιουργία ζωνών (banding) και παρέχει κορυφαία ποιότητα παραγωγής.
  • Κεφαλή εκτύπωσης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη: Για πρώτη φορά, η Epson εισήγαγε στη σειρά εκτυπωτών EcoSolvent μια κεφαλή εκτύπωσης που μπορεί να αντικατασταθεί από τον χρήστη, μειώνοντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας και το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζοντας την ικανότητα συνεχούς παραγωγής.
  • Συμπαγής και φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός: Ο SC-S9100, βασισμένος στην νέα πλατφόρμα LFP, διαθέτει συμπαγή, απλοποιημένο αλλά και εξαιρετικά λειτουργικό σχεδιασμό που βελτιώνει το περιβάλλον εργασίας. Η νέα λειτουργία ανύψωσης μέσων διευκολύνει την εύκολη αντικατάσταση υλικών, βελτιώνοντας τη χρηστικότητα.
  • Τεχνικές προδιαγραφές:
  • Μέγεθος (Μήκος/Βάθος/Ύψος): 2,620mm x 933mm x 1,020mm
  • Βάρος: 311.8 κιλά
  • Σετ μελανιών: Μέγιστο 11 χρώματα (Bk, Cy, Ma, Ye, Lc, Lm, Lk, Or, Re, Πράσινο +
    Προαιρετικά Άσπρο or CL)
  • LCD: 4.3-inch οθόνη αφής
  • Bulk Ink Solution: 1500ml/800ml επιλογή σακούλας μελανιών
  • Παρέχεται με το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων Epson Edge Print Pro.
  • Ο Chris Davies, Epson Europe, σχολίασε: «Ο SCS9100 αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς την εξέλιξη της τεχνολογίας εκτύπωσης σήμανσης. Με αυξημένη παραγωγικότητα, κεφαλές εκτύπωσης που μπορούν να αντικατασταθούν από τον χρήστη, ευρεία γκάμα μελανιών και εξαιρετική χρωματική ακρίβεια, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις προσφορές υπηρεσιών τους, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον χρόνο εκτός λειτουργίας.
  • Η Epson παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τον SC-S9100, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση, ενώ ο χαμηλού προφίλ, προσεγμένος σχεδιασμός συμβάλλει στη βελτίωση της χρηστικότητας και επιτρέπει την εγκατάσταση σε χώρους με περιορισμένο ύψος, μεγιστοποιώντας τον διαθέσιμο χώρο εργασίας.»

Σχετικές ειδήσεις