Νέα iPhone 16 & iPhone 16 Pro: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Προ-παραγγελίες και για τα Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 & AirPods 4

Νέα iPhone 16 & iPhone 16 Pro: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ
4'

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και online στα e-shop τους για τα νέα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro & iPhone 16 Pro Max, για τα ρολόγια Apple Watch Series 10 & Apple Watch Ultra 2, αλλά και τα AirPods 4, που θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο επεξεργαστή A18 Pro τα iPhone 16 Pro και Α18 τα iPhone 16, με αναβαθμισμένες λειτουργίες, πιο ανθεκτικά και ειδικά σχεδιασμένα για το Apple Intelligence (θα είναι σύντομα διαθέσιμο), τα νέα smartphones της Apple εντυπωσιάζουν με τις ισχυρές τους επιδόσεις.

Με κουμπί Ελέγχου Κάμερας (Camera Control) για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες κάμερας, κύρια κάμερα 48MP με βελτιωμένο υπερευρυγώνιο φακό για εκπληκτικές φωτογραφίες και video, και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

Η νέα σειρά iPhone 16 έρχεται, επίσης, με ταχύτητες 5G, καθώς τα νέα μοντέλα είναι πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα που ξεπερνά το 99% σε πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη. Ακόμα, υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE.

Ειδικότερα, τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus έχουν οθόνη 6,1’’ και 6,7’ αντίστοιχα, δύο φορές πιο φωτεινή από τον προκάτοχό τους, ενώ είναι σχεδιασμένα από αλουμίνιο αεροναυπηγικών προδιαγραφών. Έρχονται σε πέντε χρώματα: μαύρο, ροζ, άσπρο, κυανό (Ultramarine), πετρόλ (Teal).

Κατασκευασμένα από τιτάνιο, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max διαθέτουν προσαρμοσμένο κουμπί Δράσης για άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες. Με μεγαλύτερες οθόνες, 6,3’’ για το iPhone 16 Pro και 6,9’’ για το Pro Max. Θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, άσπρο, ασημί, ροζ-χρυσαφί (Desert Titanium).

Οι καταναλωτές μπορούν να προ-παραγγείλουν τα νέα iPhone με τιμές που ξεκινούν από 979€ για το iPhone 16 στα 128GB (ή από 20,40€/μήνα σε 48 άτοκες δόσεις, από 1.139€ για το iPhone 16 Plus στα 128GB (ή από 23,73€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις), από 1.239€ για το iPhone 16 Pro στα 128GB (ή από 25,81€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις) και από 1.499€ για το iPhone 16 Pro Max στα 256GB (ή από 31,23€/μήνα σε 48 άτοκες δόσεις). Με κάθε προ-παραγγελία στη νέα σειρά iPhone 16, οι καταναλωτές παίρνουν δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση. Τα νέα προϊόντα της Apple μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

Apple Watch Series 10 & Apple Watch Ultra 2

Στα ρολόγια, το νέο Αpple Watch Series 10, με τη μεγαλύτερη οθόνη σε Apple Watch και την λεπτότερη κατασκευή έως τώρα, έρχεται σε 3 αποχρώσεις αλουμινίου και μία νέα έκδοση τιτανίου. Με προηγμένα χαρακτηριστικά άσκησης και υγείας, καθώς και ταχύτερη φόρτιση.

Το Apple Watch Ultra 2, ιδανικό για σπορ και περιπέτειες, διαθέτει διάρκεια μπαταρίας πολλών ημερών, ακριβές GPS διπλής συχνότητας και την φωτεινότερη οθόνη της Apple μέχρι σήμερα. Είναι το πιο ανθεκτικό και ικανό Apple Watch που έχει φτιαχτεί. Με ανθεκτική θήκη τιτανίου -διαθέσιμη και σε ματ μαύρο-, μπροστινή κρυστάλλινη επιφάνεια ζαφειριού και προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης. Οι τιμές τους ξεκινούν από 459€ για το Αpple Watch Series 10 και με 909€ (ή από 18,94€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις) για το Apple Watch Ultra 2. Με κάθε προ-παραγγελία τους στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές παίρνουν δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση.

AirPods 4

Τα νέα ακουστικά AirPods 4 διαθέτουν τον πιο προηγμένο σχεδιασμό για να προσαρμόζονται τέλεια στο αυτί και προσφέρουν εξαιρετική άνεση.

Το Η2 chip απομονώνει και καθαρίζει την φωνή στις κλήσεις και προσφέρει εξατομικευμένο χωρικό ήχο. Είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη (IPX4), και η έκδοση με ΑNC υποστηρίζει την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (Active Noise Cancellation). Η ανασχεδιασμένη θήκη ενσωματώνει δυνατότητες φόρτισης μέσω USB-C και είναι μικρότερη σε όγκο από την προηγούμενη γενιά. Η τιμή τους είναι στα 149€ και στα 199€ για την έκδοση με Ενεργή Ακύρωση Θορύβου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή