«Μην το δουν οι καθηγητές σας»- Προγραμματιστής λέει ότι έφτιαξε την απόλυτη συσκευή αντιγραφής

Ένας youtuber υποστηρίζει ότι βρήκε τον απόλυτο τρόπο για να αντιγράψεις στις εξετάσεις.

«Μην το δουν οι καθηγητές σας»- Προγραμματιστής λέει ότι έφτιαξε την απόλυτη συσκευή αντιγραφής
1'

Πολλοί είναι οι καθηγητές που επιτρέπουν τη χρήση αριθμομηχανών στις γραπτές εξετάσεις ώστε να πραγματοποιήσουν οι εξεταζόμενοι πολύ γρήγορα δύσκολες πράξεις και να γλιτώσουν χρόνο.

Έτσι ο YouTuber 'ChromaLock', θέλησε να αξιποιήσει τα κομπιουτεράκια για να δημιουργήσει την απόλυτη συσκευή αντιγραφής.

Συγκεκριμένα, ο ChromaLock μετέτρεψε την τυπική αριθμομηχανή TI-84 σε ένα πανίσχυρο gadget που ενσωματώνει το ChatGPT και έτσι μπορεί να βοηθήσει σε κάθε εξέταση. Τροποποιήσε το λογισμικό για να επεκτείνει τις δυνατότητες της αριθμομηχανής πολύ πέρα από τις τυπικές της λειτουργίες , επιτρέποντας ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά και χρήση κάμερας!

Ο YouTuber δεν ήθελε να κάνει το κουμπιετεράκι πιο ογκώδες. Εμφανισιακά ήθελε να διατηρήσει την εμφάνιση του TI-84 που δεν θα προκαλούσε υποψίες, ενσωματώνοντας στο εσωτερικό έναν μικροελεγκτή Seeed Studio XIAO-ESP32-C3. Το συγκεκριμένο chip έχει ενσωματωμένο Wi-Fi, επιτρέποντας όλα τα προαναφερθέντα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ετοιμάζει κι άλλες αναβαθμίσεις, θέλοντας να προσθέσει τη δυνατότητα περιήγησης στο διαδίκτυο, την πρόσβαση σε e-mails, ακόμη και τη συμβατότητα με το Discord

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή