Apple-live streaming: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση των νέων iPhone

Έφθασε η μέρα της παρουσίασης των νέων iPhone και οι απανταχού fans της Apple περιμένουν με αγωνία τις νέες συσκευές. Η παρουσίαση ξεκινά σήμερα στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος (10 π.μ. ώρα Ειρηνικού) και πραγματοποιείται στο Bill Graham Civic Auditorium του Σαν Φρανσίσκο.

Apple-live streaming: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση των νέων iPhone
2'

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Apple θα παρουσιάσει τα νέα iPhone 6s και 6s Plus, τα οποία θα είναι βελτιωμένες εκδόσεις σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με τα υφιστάμενα κορυφαία μοντέλα της οικογένειας.

Η βασική –και αρκετά εντυπωσιακή- νέα προσθήκη αναμένεται να είναι η ενσωμάτωση μίας δυνατότητας που ονομάζεται Force Touch. Η συγκεκριμένη λειτουργία –η οποία πρέπει να υποστηρίζεται από την εφαρμογή όπου χρησιμοποιείται- προσφέρει επιπλέον δυνατότητες όταν ο χρήστης πατά λίγο πιο δυνατά το δάκτυλο του στην οθόνη. Τρόπον τινά μπορεί να παρομοιαστεί με αυτό που κάνει το δεξί πλήκτρο του ποντικιού στους υπολογιστές, αν και εδώ πέρα οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες, καθώς, για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι ράλι, το παρατεταμένο πάτημα της οθόνης μπορεί να σημαίνει επιτάχυνση, ενώ στο άλμπουμ των φωτογραφιών το force touch να λειτουργεί ως zoom in/zoom out.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Apple θα αναβαθμίσει το Apple TV, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ένα ευμεγεθές iPad, η οθόνη του οποίου θα είναι πάνω από 12 ίντσες. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι η Apple θα επικεντρωθεί στα iPhone, δίνοντας πάντως πληροφορίες και για την πορεία προϊόντων όπως το Apple Watch.

Σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση των νέων μοντέλων της Apple, υπάρχει τρόπος, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός θα μεταδίδει μέσω live streaming την εκδήλωση μέσα από το site του.

Όμως, θα πρέπει ο χρήστης να χρησιμοποιεί τον Safari, τον browser της Apple δηλαδή, όπως και συσκευή με iOS 7 ή νεώτερη έκδοση (iPhone, iPad, iPod) ή Mac OS X, ή να έχει Apple TV 2ης ή 3ης γενιάς.

Για τους χρήστες με Windows υπάρχει λύση, καθώς, για πρώτη φορά, η Apple δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος ζωντανά το live streaming της από υπολογιστή με Windows. Αρκεί ο υπολογιστής να έχει τα Windows 10 και η πρόσβαση να γίνεται μέσω του Edge, του νέου browser της Microsoft!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή